AMPOSTA FAS GOIG

La Gala de Comerç reconeix més d'una trentena de comerços

Va tenir lloc divendres 3 de febrer a l’auditori municipal

etiquetes   noticies, ciutat, comerç, amposta

9/2/2023

La Gala de Comerç reconeix més d’una trentena de comerços | Amposta.info


Divendres 3 de febrer, l'auditori municipal d'Amposta es va vestir de gala per celebrar la Gala de Comerç d'Amposta, una activitat organitzada per la regidoria de Comerç i Mercat Municipal d'Amposta en col·laboració amb Fecoam, l'Associació de venedors i venedores del Mercat i l'Associació de Restauradors d'Amposta. Una vetllada que enguany arribava a la seva tercera edició i un cop superat ja tots els reptes que va suposar per al teixit comercial la gestió de la pandèmia de la covid.

Fins a 31 comerços i professionals van rebre algun dels guardons que es van entregar durant la nit i que van ser dissenyats per les alumnes del programa ADA, un programa del Servei d'Ocupació de Catalunya que ofereix formació en l'àmbit digital a dones aturades i que es va realitzar al FabLab d'Amposta. La Gala també va voler posar en valor tots aquelles aspectes que té Amposta com a ciutat i que, de manera directa o indirecta, generen valor econòmic. Una cosa que va destacar l'alcalde, Adam Tomàs, al seu discurs. "Per exemple, que tinguem centres educatius que atrauen estudiants de fora de la ciutat o que passin per Amposta 900 esportistes en estades repercuteix directament sobre la restauració i el comerç de la nostra ciutat", va posar en valor l'alcalde. Per la seva banda, la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, també va voler fer èmfasi amb el paper dinamitzador de tots els establiments comercials que hi ha a la ciutat.

Durant la gala es van reconèixer aquells comerços que els anys 2020, 2021 i 2022 van complir 25, 50 o 100 anys. També aquelles persones que s'han jubilat durant aquests anys i es van fer diverses mencions a la trajectòria. Concretament, els reconeguts van ser aquests:

Aniversaris del 2020

25 anys: Pneumàtics Omedes, Centre de Formació Imposita i Peixateria Selemar.

50 anys: Farmàcia i Òptica Salom.

Aniversaris del 2021

25 anys: M. Luisa Moya Arayo, Faristol, El Rei del Pollastre a l'Ast Artesà, Llibreria Pont del Grau.
50 anys: Drogueria Ampostina i Autoescola Pedrol.

Aniversaris del 2022

25 anys: Cauchos Tarragona i Sílvia Forcadell Centre Estètic.
50 anys: Joima Mobles, l'Illa Mobles i Matalasseria.
100 anys: Magatzems Chordà.

Mencions a la trajectòria

Forn de pa Vicent, Forn de pa Javier, Carnisseria Duque, Frankfurt Querol, Carnisseria Joan, Carnisseria Beltran, Muntatges d'alumini i ferro Gómez Mollet, Lara Serrano, Alicia Llenceria, Tallers Lluís Barberà, Farmàcia Albella, Porres Bellot Fusteria, Institut oftàlmic de l'Ebre, Associació de Venedors del Mercat, Roba Isabel, Carnisseria Miró, Alimentació Queral Forcadell.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info