SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El Food Trucks Festival i el Dia Mundial del Circ ompliran d'activitats el Parc dels Xiribecs

Serà el 21 d’abril, en una jornada que també inclourà la Fira de la Cervesa Artesana, el Crafty Day i el Mercat Vintage

9/4/2018

El Food Trucks Festival i el Dia Mundial del Circ ompliran d’activitats el Parc dels Xiribecs | Amposta.info  


Una vintena de camions de cuina sobre rodes dins el Food Trucks Festival; 11 parades de productors de cervesa dins la Fira de la Cervesa Artesana; 20 parades d'artesania i elements vintage dins el Crafty Day i Mercat Vintage; música i ball en directe; cinema a la gespa i circ, tot plegat amb estètica dels anys 50 i 60. És el que acollirà el dissabte 21 d'abril el Parc dels Xiribecs, a Amposta, amb una nova edició del Food Trucks Festival, que enguany arriba a la tercera edició. Ho fa companyada de les activitats centrals de tot el país per commemorar el Dia Mundial de Circ, organitzades per l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA) i l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya.

El Food Trucks Festival d'Amposta va nàixer l'any 2016 i va convertir-se en referent a tot el territori”, recorda l'alcalde, Adam Tomàs, tot destacant que enguany torna a celebrar-se a l'abril, després que al 2017 es traslladés al setembre. “Creiem que és la millor data per a fer-ho”, ha afegit Tomàs, qui ha volgut destacar l'increment de camionetes respecte l'any anterior -“passem de 14 a 20”- i que hi haurà “l'única furgoneta de tot l'Estat espanyol que està homologada per servir menjar sense gluten”. “Volem donar tota l'oferta possible perquè tothom pugui participar de la festa”, assenyala l'alcalde. A més de menjar sense gluten, també s'hi podrà trobar menjar italià, entrepans calents i hamburgueses, creps dolces i salades, pastissos, tapes, entre d'altres.

El regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, destaca que de les 20 furgonetes, 10 són de les Terres de l'Ebre. Bel afegeix que els 11 productors de cervesa artesanal també són de diferents punts del territori. “El que volem és potenciar també el producte quilòmetre zero”.

Juntament amb el Food Trucks Festival i la Fira de la Cervesa Artesana, també hi haurà una nova edició del Crafty Day i Mercat Vintage, organitzats des de la regidoria de Comerç i Mercat Municipal de l'Ajuntament d'Amposta. Hi participaran vint parades, que oferiran productes fets a mà, antiguitats, tatuatges, etc. Un any més, també s'ha programat una trobada de cotxes clàssics, una concentració del Vespa Club Terres de l'Ebre i una exposició del concessionari Harley Davison. A més, durant tot el dia també hi haurà diferents demostracions de ball i pin-up amb els grups Cherry Lady's, Country Sheriff's, Bombolles i Quick Dance.

Com a novetat del programa d'enguany, hi destaca l'actuació musical del grup holandès Rolling Beat Machine, una zona infantil amb la companyia la Xarranca i una sessió de cinema a la gespa amb la projecció de la pel·lícula Grease.


Dia Mundial del Circ

El 21 d'abril és el Dia Mundial del Circ, una jornada que a Catalunya commemora l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). Enguany, aquesta entitat ha escollit Amposta i l'Escola de teatre i circ d'Amposta (EtcA) per organitzar l'acte central de tot el país, amb una jornada al Parc dels Xiribecs, que ompliran encara més d'activitats aquest espai de la ciutat.

El director de l'EtcA, Jordi Príncep, acompanyat del gerent de l'APCC, han explicat que durant el matí i la tarda s'instal·larà un taller de circ que oferirà a grans i petits l'oportunitat de provar diferents disciplines. A la 12.30 tindran lloc les primeres exhibicions a càrrec de professors de l'Escola de teatre i circ d'Amposta, així com la presentació de la jornada a nivell de tota Catalunya. Entre les 16 i les 18 es desenvoluparan exhibicions protagonitzades per alumnes, i també un espectacle de circ conduit pel soci de l'APCC Javier Ariza i que conclourà amb la lectura del manifest reivindicatiu del Dia Mundial del Circ, elaborat enguany pel col·lectiu Cronopis de Mataró.


Programa complet d'activitats 

 • 10:00 FOOD TRUCKS FESTIVAL: Obertura Festival de Food Trucks, Mercat Vintage, Fira de la Cervesa Artesanal i Exposició de Harley Davidson, i cotxes clàssics 
 • 11:00-13:00 DIA MUNDIAL DEL CIRC: Taller de Circ 
 • 11:30 FOOD TRUCKS FESTIVAL: Concentració Vespes Clàssiques, a càrrec de Vespa Club Terres de l'Ebre 
 • 12:00 a 13:00 FOOD TRUCKS FESTIVAL: Actuació escola de Ball Bombolles. 
 • 12:30 DIA MUNDIAL DEL CIRC: Presentació de la Jornada del Dia Mundial del Circ de Catalunya 13:00 DIA MUNDIAL DEL CIRC: Exhibicions de circ 
 • 16:00-19:00 DIA MUNDIAL DEL CIRC: Taller de Circ 
 • 16:30 DIA MUNDIAL DEL CIRC: Exhibicions de circ 
 • 17:00 a 18:00 FOOD TRUCKS FESTIVAL: Actuació escola de ball esportiu Quick Dance 
 • 19:00 a 20:00 FOOD TRUCKS FESTIVAL: Actuació The Country Sheriffes 
 • 17:00 DIA MUNDIAL DEL CIRC: Exhibicions de circ 
 • 18:00 DIA MUNDIAL DEL CIRC: Espectacle “Antes es mejor” de Cia. Javier Ariza 
 • 19:00 DIA MUNDIAL DEL CIRC: Lectura del manifest del Dia Mundial del Circ 
 • 20.30h a 22h FOOD TRUCKS FESTIVAL: Concert del grup Rolling Beat Machine 
 • 22.00h a 24h FOOD TRUCKS FESTIVAL: Cinema a la gespa: Projecció de la pel·lícula GREASE

El Food Trucks Festival i el Dia Mundial del Circ ompliran d’activitats el Parc dels Xiribecs | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info