EbreActiu, revista d´oci actiu

Florette preveu ampliar la planta de producció i incrementar la plantilla fins als 140 llocs de treball

Ja té la llicència d’obres per a la construcció d’una nova nau de 800 metres quadrats, a la mateixa parcel·la del polígon Catalunya Sud

etiquetes   noticies, comarca, economia, territori, ocupacio, terres ebre

15/2/2022

Florette preveu ampliar la planta de producció i incrementar la plantilla fins als 140 llocs de treball | Amposta.info Florette preveu ampliar la planta de producció i incrementar la plantilla fins als 140 llocs de treball


L’Ajuntament de Tortosa ha concedit a l’empresa Florette Ibérica la llicència d’obres per a l’ampliació que la firma té previst fer a la planta de producció del polígon Catalunya Sud, al terme de Tortosa. L’actuació suposarà la construcció d’una nova nau de 800 metres quadrats, que se sumarà a les instal·lacions que Florette ja té en marxa des del juny passat al municipi.

Amb l’ampliació de Florette, la marca farà un salt en la producció actual de la planta i passarà de les 3.200 tones que pot produir en un any a més de 6.000 tones. Això es traduirà en incrementar els 16 milions d’unitats d’hortalisses per a amanida que genera en estos moments fins a un total de 30 milions d’unitats anuals. A la vegada, l’ampliació també permetrà ampliar l’oferta que Florette distribueix, de les 150 referències actuals fins a les 240.

L’ampliació també suposarà la generació de nous llocs de treball: inicialment, Florette va arrancar al territori amb 75 treballadors i, ara, amb la segona fase arribarà a una plantilla de 140 persones.

Des de l’Ajuntament de Tortosa ja s’estan fent gestions per tal d’ampliar el polígon industrial Catalunya Sud, després que les recents implantacions d’activitats, com les generades per Florette i per Kronospan, hagen esgotat els terrenys disponibles.


Per: Redacció

Foto: Florette


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info