Eports Ample de Banda i Internet

Fins a 250€ d'ajut per a persones joves del Montsià que estiguin de lloguer

El termini per presentar la sol·licitud acaba el 17 de juny de 2022 a les cinc de la tarda

etiquetes   noticies, montsia, comarca, amposta, ajuts, joves, habitatge

2/6/2022

Fins a 250€ d’ajut per a persones joves del Montsià que estiguin de lloguer | Amposta.info


El proper 8 de juny de 2022 a les 9 del matí, el Consell Comarcal del Montsià obre la convocatòria per demanar el Bo de lloguer Jove de fins a 250 euros. Ho poden demanar totes les persones joves d'entre 18 i 35 anys inclosos, que estiguin empadronades a l'habitatge de lloguer, tinguin una font regular d'ingressos i cobrin menys de 24.301 euros anuals. El termini per presentar la sol·licitud acaba el 17 de juny de 2022 a les cinc de la tarda.

La subvenció és de 250 € mensuals, amb el límit de l'import mensual de lloguer. És a dir si pagues 200 € de lloguer i compleixes els requisits rebràs una subvenció de 200 €, en cap cas més de l'import que estàs pagant. En cas que sigui un habitatge compartit, la suma de les subvencions concedides no podrà superar l'import mensual del lloguer.

L'ajut s'atorga per un termini de dos anys. Un cop finalitzat el primer any de la concessió de la subvenció, a comptar de la data d'inici dels efectes de la resolució de la concessió de la subvenció, es procedirà a la verificació del manteniment dels requisits per ser beneficiari del Bo de Lloguer Jove.

L'ajuda del Bo lloguer Jove no és compatible amb altres ajuts al lloguer, a excepció de les persones perceptores de prestacions no contributives de la Seguretat Social i per a les persones beneficiàries de l'ingrés mínim vital que si podran beneficiar-se dels dos ajuts. La suma de les dues subvencions no podrà excedir de l'import de la renda arrendatària.

A les Terres de l'Ebre el preu de lloguer no pot ser superior a 600 euros mensuals.

El Bo lloguer Jove és una ajuda amb procediment de concurrència, no competitiva, això significa que les sol·licituds es tramiten i resolen per ordre de presentació al registre, sempre que la sol·licitud i la documentació estiguin completes i fins a l'esgotament del finançament disponible. En el cas que sigui necessària l'esmena de la sol·licitud, s'ha d'entendre com a data de presentació quan es disposi de tota la documentació exigida.

En aquest enllaç podeu consultar la documentació que cal presentar: http://www.montsia.cat/noticies/fins-250eu-dajut-persones-joves-que-estiguin-de-lloguer


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info