CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Finalitzades les obres de neteja del barranc de Núvols al pas pel polígon de l'Oriola d'Amposta

S’han finançat amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua

etiquetes   noticies, ciutat, obres, amposta, poligons

30/11/2023

Finalitzades les obres de neteja del barranc de Núvols al pas pel polígon de l’Oriola d’Amposta | Amposta.info Actuació de neteja del barranc dels Núvols al seu pas pel polígon de l’Oriola


Finalitzades les actuacions de neteja de la llera del barranc de Núvols al seu pas pel polígon de l'Oriola, entre el camí de la Ferrereta i l'N-340. Aquest dijous 30 de novembre han finalitzat les actuacions que han consistit en la retirada de vegetació i d'arrossegaments vegetals i sediments que obstaculitzaven el pas de l'aigua en la llera del barranc.

Les actuacions, que s'han finançat amb una subvenció de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) adreçada als ens locals per a l'execució d'actuacions de prevenció i reparació de danys en el domini públic hidràulic en trams urbans de lleres públiques de la part catalana de les conques compartides, s'han executat en dues fases. Una primera al juliol i l'altra al novembre.

Tal i com destaca l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, aquestes actuacions "són indispensables per evitar que en episodis de pluja intensa hi haja desbordaments dels barrancs".


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info