EbreActiu, revista d´oci actiu

La Fila torna a entusiasmar amb l'espectacle musical Tribut a Sinatra

Nou-cents espectadors van poder gaudir aquest passat cap de setmana de l’espectacle musical Tribut a Sinatra que la Unió Filharmònica va oferir al seu auditori

etiquetes   noticies, cultura, musica, unio filharmonica, amposta, bandes de musica

11/2/2020

La Fila torna a entusiasmar amb l’espectacle musical Tribut a Sinatra | Amposta.info


Nou-cents espectadors van poder gaudir aquest passat cap de setmana de l'espectacle musical Tribut a Sinatra que la Unió Filharmònica d'Amposta va oferir al seu auditori. Dos sessions, divendres i dissabte, amb la totalitat de les entrades exhaurides, complint així totes les expectatives que s'havia fixat l'organització de l'esdeveniment.

L'espectacle, com en les dos edicions anteriors del Tribut a... va tornar a entusiasmar a un públic que no va estalviar aplaudiments i elogis a l'escoltar Strangers in the night, Come fly with me, Cheek to cheek, o New York New York i així fins als 23 temes que Carles Royo, director musical, va escollir del nombrós repertori que Frank Sinatra va interpretar al llarg de la seua exitosa carrera artística.

Les veus d'Anna Chiva, Sarah Waller, Eduard Sanchiz i Carles Calleja van estar acompanyades de la Banda de Música de la Unió Filharmònica i d'una big band, integrada per components de la mateixa formació ampostina i a la que s'hi van sumar Joan Miró, Miquel Àngel Zaragozá, Josep Jordà i Rafel Iniesta, músics que ja han vingut col·laborant amb els dos tributs anteriors.

La Unió Filharmònica d'Amposta organitza regularment aquests "Tributs a... " amb la intenció d'oferir al públic la versatilitat d'un grup com és la banda de música. L'any 2014 s'estrenava el primer dels tributs fusionant rock i banda de música amb el Concert per a grup i orquestra simfònica de Deep Purple. El segon tribut va ser per al rock progressiu d'Alan Parsons Project. Va ser al gener de 2016 a l'auditori de la Fila i mesos després, a l'octubre, el tribut viatjava a Reus, al Teatre Fortuny, on es van oferir dos sessions més de l'espectacle.

La Fila torna a entusiasmar amb l’espectacle musical Tribut a Sinatra | Amposta.info


Per: Redacció

Foto: Cedides


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info