SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El festival solidari «Amposta amb cor» destinarà tots els beneficis a l'Associació de Familiars d'Alzheimer

Patrocinat per l’empresa Remsa, portarà a Amposta un tribut a Mecano, el 3 de desembre

etiquetes   noticies, ciutat, societat, solidaritat, cultura, amposta

25/10/2022

El festival solidari «Amposta amb cor» destinarà tots els beneficis a l’Associació de Familiars d’Alzheimer | Amposta.info


"Amposta amb cor" torna a marcar l'inici de les activitats solidàries de Nadal a Amposta. El festival solidari organitzat per Remsa portarà el grup tribut a Mecano "Héroes de Antártida" a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta, el 3 de desembre en dos passis, a les 17 i a les 20 hores. En aquesta edició, la recaptació íntegra de les entrades anirà destinada a l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Montsià (AFAM). L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, agraïa a Remsa la implicació: "Com a ciutat podem estar orgullosos de la responsabilitat social d'algunes empreses com Remsa, una empresa amb la qual hem tingut el plaer de, en els darrers set anys, dur a terme diferents col·laboracions, una d'elles "Amposta amb cor"". D'altra banda, Tomàs destacava també el paper d'entitats com AFAM. "Tenim un teixit d'associacionisme molt potent, amb molts de voluntaris i voluntàries que treballen per la ciutadania de forma totalment desinteressada", afirmava l'alcalde, qui recordava que l'actuació prevista és "de primera línia" i que "fa poc ha actuat al Palau de la Música de Barcelona".

El director general de Remsa, Fernando Muiño, mostrava la seva satisfacció per poder col·laborar en un esdeveniment com "Amposta amb cor". Muiño afegia que "dins dels nostres valors socials està ajudar a les persones que més ho necessiten i aquest any, amb l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Montsià anem un pas més enllà per visibilitzar la tasca de les persones que acompanyen als malalts, que molts cops fan una feina molt important però encara invisibilitzada".

Les entrades, que tindran un cost de 10 euros, es podran adquirir a partir del dimecres 26 d'octubre en línia a través de la plataforma Notikumi, i als punts de venda de les Oficines de Cultura i Festes de l'Ajuntament (Caselles del mercat), a la seu d'AFAM i a la cafeteria la Trato.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info