AMPOSTA FAS GOIG

El Festival FoodTrucks d’Amposta s'amplia dos dies

Serà el 6 i 7 d’abril, en una jornada que també inclourà activitats del Dia Mundial del Circ, la Fira de la Cervesa Artesana, el Mercat Vintage i el CraftyDay entre d’altres

26/3/2019

El Festival FoodTrucks d’Amposta s’amplia dos dies | Amposta.info El Festival FoodTrucks s'obrirà a les dotze del migdia del dissabte 6


Prop d'una vintena de caravanes de menjar, deu tipus de cerveses artesanes a la Fira de la Cervesa Artesana, el Mercat Vintage i el CraftyDay, una concentració de vespes clàssiques i exposició de Harley Davidson i de cotxes clàssics, exhibicions de circ i moltes activitats més ambientades en l’estètica dels anys 60 ompliran els dies 6 i 7 d’abril el Parc dels Xiribecs d’Amposta. Serà dins la tercera edició del Festival FoodTrucks d'Amposta que enguany arriba amb una gran novetat: s'allarga a dos dies. «Teníem moltes demandes de persones que en dissabte no podien participar i ens demanaven que ho ampliéssim a diumenge», assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot posant en valor que Amposta va ser un dels primers municipis de les Terres de l'Ebre en organitzar una activitat d'aquestes característiques, «i en un espai com el parc dels Xiribecs, idoni per aquest tipus d'esdeveniments». «A més, aquest tipus d'activitats també dinamitzen econòmicament la nostra ciutat», afegeix l'alcalde, un fet que també posa en valor la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, qui també assenyala que a la zona del Mercat vintage i el CraftyDay, hi haurà prop d'una vintena de parades d'artesania i també de comerç de la ciutat.

Així, enguany, el Festival FoodTrucks s'obrirà a les dotze del migdia del dissabte 6, fins a les dotze de la nit, i el diumenge 7 anirà de les deu del matí a les set de la tarda. A més de la zona de caravanes de menjar i de les parades d'artesania i antiguitats; el programa d'activitats es complementa «amb actuacions de quatre escoles de ball de la ciutat, que faran actuacions ambientades en l'estètica pin-up», en paraules del regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, qui també assenyala que la jornada del dissabte acabarà amb la projecció de la pel·lícula Hairspray, amb una nova edició de cinema a la fresca.

Diumenge 7, el programa es complementarà amb les activitats del Dia mundial del circ, organitzades per l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta. El seu director, Jordi Príncep, assenyala que hi haurà tallers de circ, exhibicions de diferents disciplines i actuacions d'artistes convidats. «Tot plegat per posar relleu que el circ és cultura i que la cultura ens fa millors persones», clou.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info