AMPOSTA FAS GOIG

El festival de Food Trucks celebra set anys al parc dels Xiribecs

També es podrà gaudir d’una fira de cervesa artesana, exposició de motos i vehicles clàssics i música en directe, el 27 i 28 d’abril

etiquetes   noticies, ciutat, activitats, amposta, food trucks

16/4/2024

El parc dels Xiribecs serà, un any més, l'epicentre del Food Trucks Festival, el 27 i 28 d'abril. En aquesta setena edició, al voltant del llac s'ubicaran 16 furgonetes amb diferents tipus de platets, una de les quals amb oferta sense gluten, així com la fira de cervesa artesana i vi de la DO Terra Alta i Priorat. A més, també hi haurà música en directe i vinils, vehicles clàssics i parades artesanals. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, animava a tota la ciutadania a participar en el festival, que s'ha consolidat arreu del territori. Per la seva banda, la regidora de Festes, Anna Tomàs, destacava la importància de la ubicació, on també hi haurà espais de descans perquè la ciutadania pugui gaudir de la gastronomia i les activitats.

A més de la fira de cervesa artesana, també es podrà gaudir del Crafty Day, amb artesania i productes de segona mà, una concentració de vehicles clàssics i motocicletes Harley i música en directe a càrrec de Recol·lectors de Vinils, els dos dies a partir de migdia. D'altra banda, el dissabte 27 a la tarda, els grups Charrupi, Lady Lux, Present, Uranio Enriquesido i Khalifa, que assagen als bucs municipals del Casal de la música gestionats per l'àrea de Joventut, també tindran el seu espai a l'escenari a partir de les 19 hores. L'endemà, diumenge a la tarda, tindrà lloc el CBE Quick Dance i el grup de ball modern del Gimnàs Alfaro, a la zona de les grades.


Dia Internacional de la Dansa

El Festival Food Trucks coincideix amb el Dia Internacional de la Dansa, pel qual des de l'àrea de Cultura s'ha coordinat una jornada amb diferents exhibicions a càrrec de l'escola Jacqueline Biosca, també a la zona de l'amfiteatre.


El festival de Food Trucks celebra set anys al parc dels Xiribecs | Amposta.info
EbreActiu, revista d’oci actiuPer: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info