BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

El FesticAM s'incorpora a la plataforma estatal REDESCENA

El Festival Internacional de teatre i circ d’Amposta ha estat admès com a membre associat de la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública

etiquetes   noticies, cultura, teatre, festicam, amposta

10/6/2022

El FesticAM s’incorpora a la plataforma estatal REDESCENA | Amposta.info


El Festival Internacional de teatre i circ d'Amposta (FesticAM) acaba de ser admès com a nou membre de REDESCENA, la plataforma estatal de la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública. REDESCENA és una associació cultural sense ànim de lucre constituïda fa 22 anys, en conveni de col·laboració amb l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM) del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

"La Red, és un agent articulador rellevant i de prestigi amb interlocució dins i fora del sector de les arts escèniques i de la música, no només en l'àmbit nacional, sinó també a l'internacional", deia el director del FesticAM, Jordi Príncep. REDESCENA té com a missió impulsar el sector de les arts escèniques i de la música, fent-ho més accessible a tota la població.

La novena edició del FesticAM es celebrarà del 4 al 9 d'octubre a la capital del Montsià en un nou certamen que reivindica el paper transformador de les arts en viu des de l'espai públic mitjançant les arts de carrer. Amb aquesta adhesió, el FesticAM continua connectant-se amb el sector professional de les arts en viu en l'àmbit internacional formant part de la Plataforma Arts de Carrer de Catalunya (PAC), la European Festivals Association (EFA), i ara també, des de REDESCENA. La convocatòria per formar part de la programació oficial per a companyies i artistes estarà oberta fins al 15 de juny.

REDESCENA

La plataforma REDESCENA treballa en la consolidació de les estructures públiques d'exhibició i de producció, garantint una oferta escènica de qualitat, plural i diversa, fomentant la fidelització i desenvolupant audiències i la difusió de noves creacions. En la mateixa línia, tenen com a objectiu generar un espai de reflexió, impulsant la formació, la investigació i les noves tecnologies, per convertir els teatres i esdeveniments d'exhibició en organitzacions eficaces, eficients i innovadores.

Actualment, REDESCENA compta amb 171 associats, espais d'exhibició d'arts escèniques de titularitat pública de tot el territori nacional. Dins aquesta xifra s'inclouen els principals teatres, festivals i auditoris del país. A més de 15 xarxes i circuits d'arts escèniques de les comunitats autònomes i provincials que aglutinen els seus espais dependents. Redescena és alhora membre de la IETM-International Network for Contemporary Performing Arts, una de les xarxes culturals internacionals més antigues i més grans de tot el món.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info