SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

La Festa de la Carxofa passa a diumenge i habilita una zona per a un centenar d'autocaravanes

Serà el diumenge 25 de febrer quan els 9 establiments participants i l’Ajuntament tenen previst servir uns 10.000 tastos

16/2/2018

La Festa de la Carxofa passa a diumenge i habilita una zona per a un centenar d’autocaravanes | Amposta.info La Festa de la Carxofa serà el 25 de febrer a partir de les 12 del migdia


Uns 10.000 tastos, 9 establiments participants, uns 40 col·laboradors i 8.000 metres quadrats d'aparcament d'autocaravanes. Són les principals credencials de la XXIII Festa de la Carxofa, que enguany presenta una gran novetat: la festa es passa a diumenge. Serà el 25 de febrer, a partir de les 12 del migdia.

Aquest divendres al matí s'han presentant els detalls de la Festa de la Carxofa i també de les XV Jornades Gastronòmiques de la Carxofa al Mercat Municipal, amb la participació dels restauradors que participen a les Jornades.

La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, ha destacat que el canvi de data respon, fonamentalment, a la voluntat d'apropar encara més la Festa de la Carxofa als veïns i veïnes del municipi, i també atraure visitants de fora.

També amb l'objectiu de convertir la Festa de la Carxofa en una cita per atraure turistes, el consistori habilitarà una zona de 8.000 metres quadrats amb servei d'aigua potable i de residus per a autocaravanes.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que s'ha convidat a associacions d'autocaravanistes a visitar la nostra ciutat en motiu de la cita gastronòmica. “L'objectiu és que Amposta sigui un punt d'atracció turística vinculada a la gastronomia”, ha afegit, tot assenyalant que s'esperen un centenar d'autocaravanistes.

Està previst que els 7 restaurants, la pastisseria i la parada del mercat participants serveixin 8.000 tastos; mentre que del tast de l'Ajuntament (carxofa, baldana i llonganissa) se'n serveixin 2.000. La degustació dels restaurants serà a dos euros mentre que la de l'Ajuntament a 3 euros.


XV Jornades Gastronòmiques de la Carxofa

Els mateixos establiments que participen a la Festa de la Carxofa participen també a les Jornades Gastronòmiques, que enguany seran del 18 de febrer al 18 de març. Les propostes que han preparat els 7 restaurants, la pastisseria i la parada del mercat oscil·len dels 8 euros als 28 euros.

Descargar llibret de les Jornades


La Festa de la Carxofa passa a diumenge i habilita una zona per a un centenar d’autocaravanes | Amposta.info A les Jornades Gastronòmiques participan 7 restaurants, una pastisseria i una parada del mercat


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info