SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Fer de la via de Val de Zafán una via verda, proposta guanyadora dels pressupostos participatius

Ha obtingut 456 vots, un 7,36% del total. La segueix Recuperar el barranc de la Mina, el jardí del Bou i el roquer d’Amposta com a zones de passeig o parc urbà (409 vots) i arreglar el paviment dels carrers (378 vots)

etiquetes   noticies, ciutat, societat

15/12/2020

Fer de la via de Val de Zafán una via verda, proposta guanyadora dels pressupostos participatius | Amposta.info La via Val de Zafán a l’altura de la Torre de la Carrova


Netejar i habilitar la via Val de Zafán (l'antiga via del tren) per ser utilitzada per la ciutadania com una Via Verda, des del Pla d'Empúries i fins l'altura de la Torre de la Carrova amb un pressupost de 150.000 euros. És l'opció guanyadora dels pressupostos participatius Tu fas Amposta! 2020-2021.

Amb 456 vots, un 7,36% del total, s'ha imposat a les altres 33 propostes presentades per la ciutadania i que van passar també la fase de validació. Així, el pressupost de sortida de l'Ajuntament d'Amposta ja contemplarà invertir fins a 150.000 euros en aquest projecte. “ També una proposta en entorn natural, la de Recuperar el barranc de la Mina, el jardí del Bou i el roquer d'Amposta com a zones de passeig/parc urbà, ha quedat en segona posició, amb 409 vots (un 6,60% dels vots). La tercera proposta més votada ha estat Arreglar el paviment dels carrers (amb 378 vots i un 6,10%). “Un dels punts positius del procés de pressupostos participatius és que ens ofereix també informació sobre les prioritats de les nostres veïnes i veïns”, assenyala l'alcalde, Adam Tomàs, “una informació molt valuosa a l'hora de definir també les nostres prioritats”.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info