EbreActiu, revista d´oci actiu

FangoFest programa 117 curts i 8 pel·lícules per celebrar la tretzena edició

El Festival Internacional de cinema fantàstic, terror i gore prepara una de les edicions més participatives, del 8 a l’11 de setembre

etiquetes   noticies, cultura, ciutat, amposta, fangofest

31/8/2022

FangoFest programa 117 curts i 8 pel·lícules per celebrar la tretzena edició | Amposta.info


Del 8 a l'11 de setembre, el Casal d'Amposta acollirà la tretzena edició del FangoFest, el Festival Internacional de cinema fantàstic, terror i gore, organitzat per Kutrefacto Films en col·laboració amb l'Ajuntament d'Amposta. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, agraïa la feina que es fa des de l'associació Kutrefacto: "Cada any el FangoFest situa a Amposta en el panorama del cinema fantàstic, de terror i gore, aconseguint que vingui molta gent a la ciutat per assistir a les activitats i projeccions del festival", deia Tomàs, qui afegia que "estem contents de la continuïtat, ja que és dels pocs esdeveniments que han seguit en marxa fins i tot durant la pandèmia, i esperem que aquesta edició torni a ser un èxit". Una edició que tindrà el futurisme, l'espai i la ciència-ficció com a eix temàtic i que projectarà els 117 curts, 8 pel·lícules i un documental que han escollit entre els més de 459 projectes rebuts.

L'alma mater del festival, Jacint Espuny, destacava que "aquesta edició tornarà a ser gratuïta i comptarem amb obres que s'estrenaran en primícia, a més de tres llargmetratges que han passat pel Festival de Sitges i la presència de directors i creadors internacionals". Entre les pel·lícules que s'estrenaran al FangoFest hi ha "La diosa reflectante" de José Martos (divendres), "Belleza Mortal" de Juan Carlos Gallardo (divendres), el documental "El sonido del Terror" de Luis Esquinas (diumenge) o "Super Z" de Julien de Volte i Arnaud Tabarly (diumenge).


Convidats especials

En aquesta tretzena edició el FangoFest comptarà amb tres convidats de renom com Sebastià d'Arbó, qui portarà la seva pel·lícula de fantaterror "El Ser" al FangoFest; l'actor Ivan Messeguer, qui ha participat en pel·lícules com "El Hoyo" o "Laberinto del fauno"; i Cristina Iglesias, una ebrenca que s'ha fet un nom en la indústria dels efectes especials en llargmetges d'Alex de la Iglesia, Isabel Coixet o Bigas Luna. L'Oficina de Turisme també acollirà una exposició sobre efectes especials. En aquest sentit, durant les dates del FangoFest també es podrà gaudir d'una exposició sobre el recorregut d'Iglesias en el món dels efectes especials, a l'Oficina de Turisme d'Amposta.

Malgrat que son gratuïtes, per assistir a les activitats del FangoFest es recomana confirmar assistència al correu kutrefacto@hotmail.com o al telèfon 657101288.


FangoFest programa 117 curts i 8 pel·lícules per celebrar la tretzena edició | Amposta.info


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info