EbreActiu, revista d´oci actiu

FangoFest, Premi Amposta 2022

Els mitjans de comunicació local reconeixen la tasca de l’organització del Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, premi amposta

14/9/2023

FangoFest, Premi Amposta 2022 | Amposta.info


El Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore, més conegut com a FangoFest, ha estat reconegut amb el Premi Amposta 2022. El jurat, integrat pels mitjans de comunicació amb presència física a la ciutat, ha decidit atorgar el guardó al festival organitzat per la productora de cinema independent d'Amposta, l'Associació Kutrefacto Films, amb la voluntat de reconèixer la tasca duta a terme per l'organització i els èxits aconseguits en aquestes 14 edicions.

El FangoFest va nàixer l'any 2010 de la mà de l'Associació Kutrefacto, un "grup d'amics", com diu el seu impulsor Jacint Espuny, que feia anys que anaven al Festival de Sitges. Un esdeveniment que van prendre com a referent per crear un festival per als amants del cinema fantàstic, de terror i gore, que en 14 edicions ha crescut en dies, però també en activitat, projeccions i assistents. A la darrera edició de FangoFest, que es va celebrar del 7 a l'11 de setembre, es van projectar 147 curts i 12 pel·lícules, amb una participació d'unes 1.500 persones.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info