CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d'imatges

El Consell Comarcal del Montsià destaca 12 dones referents de la comarca per trencar amb els estereotips de gènere imposats durant segles

etiquetes   exposicions, amposta, comarca, montsia, dia dona, societat

12/3/2021

Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges | Amposta.info


Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, el Consell Comarcal del Montsià ha inaugurat l'Exposició “Reconstruint el món: la nostra història”. Una iniciativa del Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Montsià que amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca posa en valor a 12 de les moltes dones de la comarca del Montsià que han tingut un paper significatiu en el nostre relat i, especialment, en la història del seu municipi. Dones que han trencat amb els estereotips de gènere imposats durant segles per la construcció i instrumentalització de la cultura patriarcal en la societat i que, malauradament, encara està vigent.

Aquestes 12 dones, situades contextualment en diferents moments històrics, han nadat a contracorrent desobeint els mandats i els rols de gènere. Això ha possibilitat la transformació del pensament imperant masclista, fent camí per a totes les dones i redefinint i construint un món igualitari.

Amb la voluntat de reivindicar durant tot l'any la igualtat de gènere, evitant que es concentri només en el Dia Internacional de les Dones, cada mes es destacarà via xarxes socials una de les dones que han estat referents en els diferents municipis del Montsià.

Clica damunt de la imatge per ampliar-la.

Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges Exposició «Reconstruint el món: la nostra història» - Galeria d’imatges


CENTRE ÒPTIC L’ESGUARD

  • Lloc: Vestíbul del Consell Comarcal del Montsià
  • Organitza: Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Montsià, amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca.
EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info