Eports Ample de Banda i Internet

Expoclick celebra 10 anys amb una vintena de diorames

La fira de clicks se celebrarā de forma excepcional en una carpa ubicada a la zona firal, l’11,12 i 13 de novembre

etiquetes   noticies, ciutat, exposicio, amposta, cultura

25/10/2022

Expoclick celebra 10 anys amb una vintena de diorames | Amposta.info


La fira "Expoclick, un riu de clicks" recupera la normalitat prepandčmica amb la desena ediciķ, que se celebrarā de l'11 al 13 de novembre en una carpa a la zona firal de la ciutat. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, deia que "recuperem una certa normalitat pel que fa a aforament i distāncies, perō amb l'excepcionalitat pel que fa a la ubicaciķ". L'alcalde recordava que "el pavellķ firal estā en obres i, igual que la Fira de Mostres, Expoclick es realitzarā de forma excepcional en una carpa". Tomās agraīa la confianįa i la comprensiķ per part de l'organitzaciķ de l'esdeveniment: "La capacitat d'adaptaciķ és d'agrair i posarem tots els mitjans per a poder fer la millor fira Expoclick amb els recursos disponibles". Expoclick és una de les fires més multitudināries de la ciutat i estā organitzada per l'Ajuntament d'Amposta amb la colˇlaboraciķ de Somos cliks.

Des de Somos cliks, Andreu Borrās reblava que, malgrat la situaciķ excepcional, "no perdrem la qualitat de la fira. Esperem que sigui l'ediciķ més pre pandčmia possible pel que fa al nombre de diorames i de visitants". Borrās destacava que, en aquesta desena ediciķ, hi haurā una vintena de diorames i gairebé 10 punts de venda.

De nou, el preu d'entrada serā d'un euro per persona i, amb butlleta d'entrada, es participarā de forma automātica en el sorteig de productes ŽPlaymobil.


Els concursos

Per a les xiquetes i xiquets, seguirā havent-hi el concurs Buscaclick, on hauran d'afinar la vista per trobar les figures destacades. El concurs de diorames seguirā sent des de casa, i les persones partcipants hauran de compartir, com és habitual, les seves maquetes amb els perfils oficials d'Expoclick.

Finalment, per participar en el concurs de fotografia a Instagram s'haurā de publicar les fotografies integrant els clicks de ŽPlaymobil en qualsevol espai. Les persones que vulguin participar hauran de seguir a @ajamposta a Instagram i publicar la fotografia en aquesta xarxa social amb l'etiqueta #concursexpoclick22. Les bases d'aquest concurs requereixen que les fotos siguin originals i inčdites, que tinguin un mínim de qualitat i no s'accepten fotomuntatges.

En uns dies podreu consultar tota la informaciķ a expoclick.amposta.cat


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info