AMPOSTA FAS GOIG

Expoclick arriba a la vuitena edició

Del 8 al 10 de novembre, 3.200 metres quadrat del pavelló 1 d’Octubre s’omplirà de clicks amb 11 venedors i 25 diorames

29/10/2019

Expoclick arriba a la vuitena edició | Amposta.info


Del 8 a l'10 de novembre, el pavelló 1 d'Octubre acollirà una nova edició d'Expoclick, un riu de clicks. Per vuitè any consecutiu, els amants del Playmobil podran triar i remenar entre els productes que portaran els 11 venedors de Catalunya, l'Estat i Europa i veure les creacions dels 25 participants a l'exposició de diorames. Una cita que es complementa amb el concurs de diorames per als xiquets i xiquetes, amb participants dels 4 als 16 anys, el Buscaclick, el concurs Instagram o el d'aparadors, on enguany hi participen quatre comerços de la ciutat.

El regidor de Festes, Ramon Bel, la regidora de Joventut, Carla Bonfill, i el responsable de Somosclicks, organitzadors de la cita, Andreu Borràs, han presentat els detalls d'aquesta vuitena edició. “En total seran més de 3.200 metres quadrats dedicats al món del click”, diu Borràs, tot assenyalant que s'espera repetir l'assistència de l'any passat, de més de 11.000 visites. I és que Expoclick és una de les cites firals amb més afluència de gent.

Per la seva banda, el regidor de Festes, Ramon Bel, ha agraït la tasca realitzada per Somosclick en l'organització d'un esdeveniment que ja és referència a tot el país. També ha avançat que l'Ajuntament ja treballa per a la desena edició.


Per: Redacció


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info