EbreActiu, revista d´oci actiu

Ciutat | Expoclick arriba a la 6a edició amb 26 diorames d'adults i 14 punts de venda

Serà del divendres 10 al diumenge 12 de novembre. Entre els 14 punts de venda hi ha expositors que són d’Alemanya, de França, d’Espanya i de Catalunya

7/11/2017

Ciutat | Expoclick arriba a la 6a edició amb 26 diorames d’adults i 14 punts de venda | Amposta.info26 diorames adults més 60 d'infantils i 14 punts de venda repartits en un total de 3.000 metres quadrats. Són les grans xifres d'Expoclick. Un riu de clicks, que tindrà lloc del 10 al 12 de novembre al pavelló firal d'Amposta. Una mostra que arriba a la seua sisena edició completament consolidada tant a participants (tornarà a ocupar-se la totalitat de la superfície del pavelló firal) com a visitants. “L'any passat va rebre 12.000 visitants”, ha assenyalat l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, durant la presentació dels detalls d'aquesta sisena edició aquest dilluns al matí al Casal d'Amposta.

Organitzada des de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Amposta, juntament amb l'Associació Somosclick, Expoclick enguany també adquirirà caràcter internacional. “Entre els 14 punts de venda hi ha expositors que són d'Alemanya, de França, d'Espanya i de Catalunya”, assenyala Andreu Borràs, de l'Associació Somosclick.

Un any més, a la fira hi haurà el Buscaclicks, el concurs en el que els xiquets i xiquetes hauran de buscar set clicks amb l'escut d'Amposta entre els diorames d'adults per després poder participar en el sorteig de productes Playmobil. Com a novetat d'enguany s'ha convocat el concurs fotogràfic d'Instagram per escollir la millor foto amb personatges i elements de Playmobil en espais del terme d'Amposta.

Les fotos s'han d'etiquetar amb #Ampostaclick i #Expoclick17.

Expoclick s'inaugurarà el divendres 10 de novembre a les 18 hores. L'horari serà de 18h. a 21h. el divendres, de 10h. a 14 h. i de 16h. a 21h. el dissabte i de 10h. a 14h i 16h a 19.30h. el diumenge.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info