CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Exitosa actuació del Club Natació Amposta al Campionat Provincial de Natació

D’aquesta prova sorgirà la selecció de Tarragona per a la Final per Delegacions de Catalunya

21/3/2018

Exitosa actuació del Club Natació Amposta al Campionat Provincial de Natació | Amposta.info


Aquest passat cap de setmana, nadadors del Club Natació Amposta es van desplaçar a la piscina del Reus Ploms per a participar al Campionat Provincial de Natació, competició d’on sorgirà la selecció de Tarragona per a la Final per Delegacions de Catalunya.

El dissabte a la tarda va ser el torn dels infantils, júniors i absoluts. David Bermejo es va fer l’or amb els 100 metres esquena júnior i els 50 metres lliures, Dani Fibla va aconseguir l’or en els 100 metres papallona i la plata en los 100 metres esquena. Aaron Gargallo es va fer amb el bronze amb els 100 metres esquena i 200 metres estils i Alba Silva va endur-se la plata en els 200 metres lliures. Per acabar la jornada, el relleu infantil mixte de 4x50 lliures es va fer amb la plata.

El diumenge van nedar els benjamins i alevins, aconseguint un total de 6 medalles. En categoria aleví, Marc Duch es va fer l’or amb 200 metres estils, Pau Rosselló or amb 200 metres lliures i bronze amb 200 metres estils, Laura Piñana plata amb 100 metres esquena, b bronze amb 100 metres braça i finalment, amb categoria benjamí exitosa-actuacio-natacio-amposta-marc-2018.jpg bronze amb els 50 metres braça.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info