Eports Ample de Banda i Internet

Èxit de participació en la tercera edició del Festival Food Trucks

L’esdeveniment es consolida com una cita obligada per als aficionats a la restauració mòbil i a l’estètica vintage

8/4/2019

Èxit de participació en la tercera edició del Festival Food Trucks | Amposta.info El bon temps de diumenge va fer que a les hores punta es fessin cues a moltes caravanes


Tot i que meteorològicament es presentava un cap de setmana inestable, el Festival Food Trucks no va decebre i va tornar a omplir el parc dels Xiribecs de caravanes de menjar, de parades d'artesania i antiguitats i sobretot, d'un públic decidit a passar-ho bé.

Si ve el dissabte la tarda la pluja i un temps fresc va voler restar protagonisme a l'acte, diumenge va lluir el sol i això es va notar amb la gran afluència de públic durant tota la jornada. I és que a més de degustar la varietat de menjar que oferien la vintena de caravanes instal·lades al parc o les cerveses a la Fira de Cerveses Artesanes, els assistents van poder passejar entre les paradetes del Mercat Vintage i CraftyDay, visitar l'exposició de vespes i cotxes clàssics , la de motos Harley Davidson o gaudir de les diferents activitats programades, entre les quals les organitzades el diumenge per l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta, amb motiu del Dia Mundial del Circ.

El Festival Food Trucks d'Amposta es consolida així com una cita obligada per als aficionats a la restauració mòbil i a l'estètica vintage.


Èxit de participació en la tercera edició del Festival Food Trucks | Amposta.info Una vintena de caravanes van participar en aquesta ediciórestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info