SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Excel·lents resultats del Club Natació Amposta en el Campionat de Catalunya Júnior d'Estiu

Els nedadors del club ampostí, Marc Martí i David Bermejo, van aconseguirun total de 8 medalles, 5 de les quals, d’or

25/7/2017

Excel·lents resultats del Club Natació Amposta en el Campionat de Catalunya Júnior d’Estiu | Amposta.info Excel·lents resultats del Club Natació Amposta en el Campionat de Catalunya Júnior d'Estiu


Durant els dies 14, 15 i 16 de juliol es va celebrar a les piscines del CN Mataró el Campionat de Catalunya Júnior Open – CCTN Trofeu Ciut de Mataró, en el que el Club Natació Amposta va assolir uns resultats excel·lents.

Els nedadors del club ampostí, Marc Martí i David Bermejo, van aconseguirun total de 8 medalles, 5 de les quals, d'or, nedant en totes les finals A de les proves en les que van competir, a excepció de la prova de 200 metres braça en que Bermejo va nedar en la final B.

Així, Marc Martí es proclamava campió de Catalunya en les proves de 50, 100 i 200 metres braça i en els 200 metres estils, mentre que s'emportava la medalla d'argent en els 50 metres papallona i en els 800 metres lliures.

David Bermejo va quedar campió de Catalunya en els 50 metres papallona de la seua edat i subcampió absolut de la mateixa prova. Per una altra banda, es va fer amb dos medalles d’argent en les proves de 50 metres lliures i 50 metres braça. En els 100 i 200 metres braça va quedar en quarta i setena posició, respectivament.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info