SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L’Estat reconeix Amposta entre els vint municipis que més recursos destinen a pal·liar els efectes de la pandèmia

El consistori va incrementar un 25% els recursos als serveis socials el 2020

etiquetes   ciutat, covid19, pressupostos, ajuntament amposta, amposta, societat

29/12/2021

L’Estat reconeix Amposta entre els vint municipis que més recursos destinen a pal·liar els efectes de la pandèmia | Amposta.info


L’Ajuntament d’Amposta és un dels 20 municipis de més de 20.000 habitants de tot l’estat espanyol que han estat "més sensibles amb la gestió social de la covid", segons recull l’informe anual de l’Associació de Directores i Gerents de Serveis Socials i que publica el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. L’informe destaca l’increment del 25% dels recursos que el consistori va destinar a serveis socials, passant dels 109,44 euros per habitant el 2019 als 136,57 euros per habitant el 2020. És l’únic municipi de Tarragona i l’Ebre que hi apareix i el tercer de Catalunya. Per a l’alcalde Adam Tomàs es demostra que el consistori "ho va posar tot per minimitzar els efectes socials de la covid".

Tomàs ha defensat que es tracta d’una aposta de l’equip de govern d’ERC i ho argumenta amb les dades de 2015, quan es destinava en serveis socials 46,48 euros per habitant. "Això també demostra que la tasca que estem fent està dirigida a les persones", ha afegit l’alcalde.


Per: ACN

Fotos: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info