AMPOSTA FAS GOIG

L'escola va de bolo, del grup de teatre la Xarxa, ofereix tres espectacles per a escolars

2.000 alumnes d’educació infantil i primària podran veure alguna de les tres obres programades dins d’aquest cicle que vol apropar el teatre a tots els infants

etiquetes   noticies, cultura, ciutadania, educació, societat, teatre, amposta

16/3/2022

L’escola va de bolo, del grup de teatre la Xarxa, ofereix tres espectacles per a escolars | Amposta.info


L'escola va de bolo, del grup de teatre la Xarxa, ofereix tres espectacles per a escolars Que cap infant es quedi sense anar al teatre. Amb aquest objectiu, el grup de teatre la Xarxa a Amposta, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Amposta han reprès, aquest mes de març, el programa 'L'escola va de bolo', en què oferiran tres obres de teatre diferents per a infants de 2 a 12 anys. Es recupera així una iniciativa iniciada el febrer del 2020, just abans de l'esclat de la pandèmia i que preveu atraure a la Fila uns 2.000 alumnes dels centres d'educació infantil d'Amposta, però també d'altres punts del territori.

Ahir, infants de cicle superior d'educació primària han pogut gaudir, al teatre de la Fila, de l'espectacle 'La diferent orquestra', de la companyia Always Drinking Marching Band. Està previst que avui dimecres s'interpreti Hamelí, de la companyia Xip-Xap. I que durant les properes setmanes es programi l'obra per als més petits, 'Jana i els 3 ossos', de la companyia Titelles de Lleida, que havia de tenir lloc dilluns però es va ajornar per la previsió de mal temps.

La regidora d'Educació, Núria Marco, ha posat en valor el fet de treballar conjuntament amb una associació local com Tarambana, responsable del grup de teatre la Xarxa a Amposta, per tal de poder tirar endavant aquesta oferta cultural per als infants, que va més enllà de l'escola. I la vicepresidenta del grup la Xarxa i representant de la Xarxa Amposta, Anna Palacios, ha assenyalat que el grup vol que qualsevol infant pugui gaudir d'un espectacle.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info