SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Escola d'Art i Disseny obre portes a la ciutadania amb els cursos +Esardi

Esardi incorpora a la seva oferta formativa el Grau Superior d’Interiorisme amb especialització en Bioconstrucció

etiquetes   noticies, ciutat, formació, curs, ensenyament, esardi, amposta, terres ebre

21/2/2022

L’Escola d’Art i Disseny obre portes a la ciutadania amb els cursos +Esardi | Amposta.info L'Escola d'Art i Disseny obre portes a la ciutadania amb els cursos +Esardi


L'Escola d'Art i Disseny d'Amposta estrena el programa +Esardi, a través el qual es volen oferir diferents cursos accessibles a tota la ciutadania, dels 16 anys a persones jubilades. "Ens agrada que tot allò que passa als centres educatius generi sinergies amb la ciutadania i aquests cursos tenen aquesta finalitat: obrir l'escola a totes les persones", explicava l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui afegia que aquestes formacions també se sumaran al catàleg d'activitats que els professionals de la Salut podran prescriure per millorar la situació sanitària d'alguns pacients. Tanmateix, Tomàs destacava la importància de tenir a la ciutat una escola d'art i disseny municipal com Esardi, on es formen alumnes d'arreu de les Terres de l'Ebre. "Seguim treballant per portar l'Esardi a l'antic edifici de les Monges i, encara que tardarem uns anys a veure-ho, que es continuen coent coses és un indici de l'excel·lència de l'escola", afegia l'alcalde.

La regidora d'Educació, Núria Marco, detallava que els tallers i cursos monogràfics s'organitzaran de forma trimestral. "Volem que aquesta programació +Esardi es mantingui com una oferta activa més enllà de l'alumnat de l'escola. Pretén ser una oferta formativa oberta a totes les persones que estiguin interessades per l'art, tenint en compte que els tres cursos són del nivell d'iniciació". Per la seva part, la directora d'Esardi, Georgina Bosch, afirmava que "des de l'escola teníem la necessitat d'expandir-nos més enllà dels cicles formatius. Amb això generem la necessitat de gaudir d'una activitat creativa i artística a la ciutadania, així com convidem a tothom a formar part del centre sense haver de cursar un cicle".

Concretament, Esardi oferirà el curs d'"Introducció a la il·lustració", a càrrec d'Agustí Sousa. Un curs monogràfic que s'iniciarà el 7 de març fins al 5 d'abril i que oferirà una aproximació al món de la il·lustració, tots els dilluns i dimarts de 16 a 19 h. L'altre curs monogràfic serà d'"Introducció a la pintura" amb Vicent Matamoros, on s'aprendrà a desenvolupar la pintura amb cavallet amb la tècnica a l'oli o acrílica. Serà del 17 de març al 26 de maig, tots els dijous de 16 a 19 h. Finalment, del 16 de març al 30 d'abril s'ha programat un taller d'introducció a la tècnica de vitralleria Tiffany amb Núria Romeu, els dimecres de 17 a 19 h.

Aquest curs Esardi imparteix quatre cicles formatius: el Grau Mitjà d'Assistència al producte gràfic imprès; i els Graus Superiors d'Art mural, Gràfica publicitaria i Interiorisme, als quals aviat se sumarà l'especialització del Grau Superior d'Interiorisme en Bioconstrucció. "En un territori protegit com el nostre, on hem de lluitar pel canvi climàtic, poder formar joves en interiorisme especialitzat en materials sostenibles és un bon camí per a l'escola i un pas més per als objectius de l'Agenda 2030", tancava la regidora d'Educació, Núria Marco.

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a esardi@amposta.cat o trucar al 977 703 474.


Per: Redacció

Fotos: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info