Eports Ample de Banda i Internet

Es renova el parc de davant de l'Institut Escola Agustí Barberà

L’actuació forma part d’un pla de millora de les zones verdes de la ciutat i la renovació i adequació dels parcs infantils de la ciutat

etiquetes   noticies, ciutat, equipaments, amposta

2/9/2022

Es renova el parc de davant de l’Institut Escola Agustí Barberà | Amposta.info Imatge del parc després d ela renovació


Un parc amb tirolina i diferents atraccions per a totes les edats. L'Ajuntament d'Amposta ha realitzat una renovació integral del parc de davant de l'Institut Escola Agustí Barberà, al carrer Madrid. L'alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, explicava que "era un compromís que havíem adquirit amb l'Associació de Famílies de l'Agustí Barberà, qui va presentar la proposta a la passada edició dels Pressupostos Participatius i, malgrat no sortir guanyadora, creiem que era molt necessària". Tomàs detallava que "s'ha treballat en la sostenibilitat i la integració dels elements del parc en el paisatge, alhora que s'han incrementat el nombre d'atraccions per a infants i joves". La proposta s'ha treballat de forma col·laborativa amb l'AFA de l'Agustí Barberà i les regidories d'Educació i Espais Verds i ha comptat amb un pressupost de 50.000 euros.

En aquesta línia, en els mesos vinents també s'engegarà un procés participatiu perquè l'alumnat del centre pugui escollir el nom del parc. "És una iniciativa que comença i acaba amb la participació de tots els agents implicats", detallava la regidora de Participació i Espais Verds, Carla Bonfill, qui destacava que l'espai compta amb zones per a totes les edats, des d'un sorral a una tirolina o altres elements que poden tenir diferents usos segons l'edat. Aquesta actuació està alineada amb els objectius ODS de l'Agenda 2030 en els quals treballa l'Ajuntament d'Amposta.

Des del centre, l'anterior presidenta de l'Associació de Famílies, Anna Palacios, es mostrava satisfeta que la proposta s'hagués dut a terme tot i no haver sortit seleccionada en els Pressupostos Participatius. "L'escola no és només el centre sinó tot l'entorn que l'envolta, per això considerem que millorar el parc és millorar també els espais de convivència de les famílies amb els infants i el veïnat de la ciutat".


Zones verdes i parcs infantils

L'actuació forma part d'un pla de millora de les zones verdes de la ciutat i la renovació i adequació dels parcs infantils de la ciutat. Bonfill reblava que "hem detectat que són uns punts per on passen moltes persones cada dia i s'han de cuidar molt perquè els infants i les famílies tinguin disponibles aquests espai de relació". Quant als espais verds, recentment també s'han dut a terme actuacions a la plaça de la Mola i als triangles de l'avinguda Generalitat.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info