Eports Ample de Banda i Internet

Es renova el panell informatiu de la Torre de la Carrova

Ubicat davant del monument, explica en quatre idiomes la importància històrica d’aquest espai patrimonial

etiquetes   noticies, ciutat, turisme, patrimoni historic, torre carrova

11/10/2021

Es renova el panell informatiu de la Torre de la Carrova | Amposta.info El panell s'ha ubicat enfront de la porta principal de la torre


L'Ajuntament d'Amposta ha renovat el panell informatiu de la Torre de la Carrova, molt deteriorat pel pas del temps. El nou, que s'ha ubicat enfront de la porta principal de l'espai, compta amb informació genèrica sobre la importància històrica del lloc en quatre idiomes –català, castellà, angles i francès –. A més, la informació també es pot consultar amb un dispositiu mòbil mitjançant un codi QR.

La Torre de la Carrova és un element patrimonial destacat de la ciutat i, al llarg dels segles, ha tingut diferents usos, des del bèl·lic a l'agrícola. Bastida cap al segle XIII, formava part de la xarxa de torres de vigilància escampades al llarg de l'Ebre. L'any 1977 va ser declarada Monument Històric-Artístic d'Interès Local i, als anys 90, fou restaurada per l'Ajuntament d'Amposta, qui en té la titularitat, passant a ser gestionada pel Museu de les Terres de l'Ebre.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info