BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Es presenta el projecte Sales 2020 La il·lusió d'un territori

El projecte, que impulsa la Unió Atlètica Montsià, té com objectiu aconseguir els recursos necessaris perquè l’atleta de la Galera Llorenç Sales pugui dedicar-se exclusivament a preparar-se per assolir la fita de classificar-se per als Jocs de Tòkio 2020

etiquetes  

30/10/2019

Es presenta el projecte Sales 2020 La il·lusió d’un territori | Amposta.info Sales a la Cursa urbana de La Galera, 2016. Imatge d'arxiu


Els Jocs Olímpics són el somni al que molts esportistes aspiren. Ara mateix, hi ha un atleta a les Terres de l'Ebre que ho té més a tocar que mai. Es tracta del galerenc Llorenç Sales Ferré, en els 1500 metres llisos de l'atletisme. Sales ha estat internacional, fins i tot campió Iberoamericà al Perú el 2018, però ara la fita és màxima i necessita tota la seva dedicació i tot el suport possible.

Per aquest motiu s'ha engegat el projecte SALES 2020 La il·lusió d'un territori.EbreActiu.at - La revista digital per a la gent activa


El projecte

El projecte «Sales 2020: la il·lusió d'un territori» neix el mes d'octubre de l'any 2018, quan la Unió Atlètica Montsià i l'atleta galerenc Llorenç Sales firmen l'acord perquè aquest es torni a incorporar al club que el va veure créixer. Lluny de voler només incorporar a Sales perquè ajudi al club amb els seus compromisos de clubs, des de la UAM es va pretendre impulsar a l'atleta per ajudar-lo a seguir la seva trajectòria atlètica. Sales ha estat 3 cops internacional amb la selecció espanyola d'atletisme i, no és descabellat pensar que, amb la dedicació necessària, pugui optar a classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòkio 2020.

Malgrat la trajectòria ascendent de Sales, avui en dia a Espanya els recursos que es dediquen a l'atletisme són precaris si els comparem amb altres esports. Ara per ara, Sales, no es pot dedicar exclusivament a la pràctica de l'atletisme, ho compagina amb la seva vida laboral, això li resta hores d'entrenament i de descans afectant negativament al seu rendiment.

El projecte Sales 2020, té com objectiu aconseguir els recursos materials necessaris perquè l'atleta pugui dedicar-se exclusivament a preparar-se per assolir la fita de classificar-se per als Jocs de Tòkio 2020.

Si finalment Sales s'acaba classificant per als als Jocs Olímpics de Tòkio 2020, ja seran dos els esportistes del Montsià que competiran als jocs. Aquest passat mes d'agost, la remera ampostina Aina Cid ja va quedar classificada, juntament amb la seva companya de bot Virgínia Díaz, després de ser terceres a la semifinal del mundial i passar a la final del mundial.


Com es finança el projecte

El disposa de diverses línies de finançament: finançament públic (fins ara s'hi han adherit l'Ajuntament d'Amposta i l'Ajuntament de la Galera), finançament privat i particular. Properament s'engegarà una campanya de crowdfunding dins la plataforma Verkami (https://www.verkami.com/) on es podrà col·laborar a nivell individual.

Les aportacions no han de ser necessariament monetàries, les empreses tenen l'opció de col·laborar oferint els seus serveis gratuïtament o a més baix cost.

Més informació de com col·laborar amb el projecte a www.llorençsales.cat


Per: Redacciórestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info