Eports Ample de Banda i Internet

Es licita l'ultima fase de renovació de l'enllumenat d'Amposta

És la que afecta a la zona de Valletes, polígons de Tosses i l’Oriola i la zona del cementeri

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, obres

28/5/2021

Es licita l’ultima fase de renovació de l’enllumenat d’Amposta | Amposta.info


La Junta de Govern Local, reunida dimecres 26 de maig ja de forma presencial, ha aprovat traure a licitació l'última fase de renovació de l'enllumenat d'Amposta, en concret la que afecta la zona de Valletes, polígons de Tosses i l'Oriola i la zona del cementiri. Així, la Junta de Govern ha aprovat l'expedient de contractació i el ple de condicions administratives particulars que han de regir el procediment. La licitació es fa tres lots (subministrament de lluminàries vials per 367.000 euros aprox.; subministrament de lluminàries decoratives per 92.000 euros aprox. i instal·lació elèctrica, quadres comandament i obra civil per 320.000 euros aprox.) per un total de 778.260 euros.

Aquesta és la quinta fase i darrera de tot el projecte d'enllumenat. La quarta, la que afecta a la zona entre l'avinguda de la Ràpita i el passeig Canal i amb un pressupost de sortida de 425.809,66 euros, ja ha estat adjudicada i aquest mes de maig s'han iniciat les obres.

La renovació completa de l'enllumenat suposarà una inversió de 2,9 milions d'euros, dels quals 1.2 milions seran subvencionats amb fons europeus.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info