Eports Ample de Banda i Internet

Es formalitza la compra de les naus d'Antaix per a instal·lar-hi un centre logístic del sector tèxtil

Un empresari valencià ha adquirit les instal·lacions que arrendarà a l’empresa ampostina Nath

etiquetes   noticies, economia, ciutat, amposta, montsia

28/1/2021

Es formalitza la compra de les naus d’Antaix per a instal·lar-hi un centre logístic del sector tèxtil   | Amposta.info Instal·lacions d’Antaix al Polígon de l’Oriola d’Amposta


Ahir dimecres es va materialitzar la compra de les naus de l'empresa Coenia, SA, situades al Polígon de l’Oriola d’Amposta, l’actiu immobiliari industrial més gran que quedava fora de funcionament des que va esclatar la crisi immobiliària. Les instal·lacions ocupen una parcel·la de més de 52.000 m2 amb 25.000 m2 d’instal·lacions industrials dividides en dos grans naus de 12.500 m2 cada una.

Un empresari valencià és qui ha adquirit l'immoble com una operació d’inversió immobiliària, amb la finalitat de cedir aquest actiu en arrendament a l'empresa ampostina Nath, que recentment ha adquirit la planta de producció de la coneguda marca de roba infantil TUC TUC, sumant-la així a les anteriors adquisicions de TCN, Ory i Canada House, el que suposa ampliar la seva activitat i instal·lacions, creant una importantíssima base logística del sector tèxtil a la capital del Montsià.

Aquesta operació de compravenda també suposarà que l'Ajuntament d'Amposta recuperarà 378.000 euros de deute sobre els impostos lligats a l'immoble.

Segons declaracions de l'alcalde, Adam Tomàs, el projecte empresarial es posarà en marxa immediatament i les previsions són de generar a mitjà termini uns 100 llocs de treball i una inversió de diversos milions d’euros. Una operació que segons explicava Tomàs ha estat llarga i complicada i ha comptat amb la col·laboració de dos despatxos professionals locals, el Bufet Sabaté Ramon i la immobiliaria Trading Habitat i també la col·laboració pública del propi Ajuntament d'Amposta, el Departament d’Economia i Finances i el Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya.


Per: Redacció

Fotos: Google Maps


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info