EbreActiu, revista d´oci actiu

Envelliment Actiu a Amposta, la campanya que identificarā totes les accions en relaciķ amb les persones grans

Del grup de treball en formen part l’ārea de Serveis Socials, l’Hospital Comarcal, el CAP, la Residčncia de gent gran i el Centre de dia

etiquetes   noticies, ciutat, serveis socials, amposta, societat, ciutadania

17/6/2022


Envelliment Actiu a Amposta, la campanya que identificarā totes les accions en relaciķ amb les persones grans | Amposta.infoTotes les accions relacionades amb les persones grans que es duguin a terme a Amposta aniran identificades pel nou logotip d'Envelliment Actiu, la campanya de l'ārea de Serveis Socials de l'Ajuntament que treballarā en diferents accions destinades a les persones grans. Professionals de diferents serveis del municipi i del territori s'han unit per crear el grup de treball Envelliment Actiu a Amposta, del qual en forma part, a banda de Serveis Socials, l'Hospital Comarcal, el Centre d'Atenciķ Primāria, la Residčncia de persones grans i el Centre de dia d'Amposta, i que compta amb la colˇlaboraciķ de tots els serveis, recursos i entitats que treballen amb aquest colˇlectiu.

Aquesta campanya es va presentar en el marc del Dia Mundial per a la Presa de Conscičncia sobre l'Abús i el Maltractament a les Persones Grans, el 15 de juny. Els membres del grup de treball van aprofitar la jornada per engegar una acciķ de sensibilitzaciķ amb relaciķ al maltractament de les persones grans. Entre les activitats que es van dur a terme, destaca la xerrada sobre els drets de les persones grans, que va tenir lloc a la Residčncia i al Centre de dia, l'elaboraciķ d'un mural amb el logotip d'Envelliment Actiu o la ilˇluminaciķ del Mercat de color verd. En la mateixa línia, fins al 19 de juny es podrā veure a les pantalles dels diferents centres sanitaris un vídeo commemoratiu i s'han programat conferčncies i taules informatives a l'Hospital Comarcal d'Amposta.

Per a les prōximes setmanes, el grup ja estā treballant en altres accions com l'elaboraciķ del Pla Municipal d'Envelliment Actiu d'Amposta, la creaciķ de circuits per abordar els casos de maltractament que es donin a la ciutat, la commemoraciķ del Dia Internacional de les Persones Grans o la inauguraciķ del Casal Cívic de gent gran d'Amposta, el 3 de juliol.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info