CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

L’endeutament de l’Hospital d’Amposta se situa en el 29% malgrat la reducció durant aquest 2020

L’alcalde d’Amposta assegura que la situació financera permet continuar la renovació tecnològica del centre

etiquetes   noticies, ciutat, sanitat, hospital comarcal amposta, amposta

27/4/2021

L’endeutament de l’Hospital d’Amposta se situa en el 29% malgrat la reducció durant aquest 2020 | Amposta.info  L'Hospital va tancar amb un saldo positiu de 280.505 euros


L’endeutament de l’Hospital Comarcal d’Amposta se situa en el 29% al tancament dels comptes del 2020 passat. La xifra representa una reducció de 24 punts respecte el deute registrat al 2019, quan era del 53%. Segons el govern municipal, aquest nivell s’ha assolit malgrat la inversió d’un milió d’euros amb la instal·lació d’un nou aparell de ressonància o l’alliberament de l’aval de 6 milions d’euros de la residència de la gent gran. Després d'impostos i de pagament de 750.000 euros d'objectius a la plantilla corresponents al 2020, així com les del 2019 i el complement extraordinari de Covid, l'Hospital va tancar amb un saldo positiu de 280.505 euros.

L’alcalde d’Amposta i president del Consell d’Administració, Adam Tomàs, ha destacat que es tracta d’un endeutament "molt baix, per sota del 76%" de l’any 2015, moment que ERC va accedir al govern municipal. "Aquest endeutament ens permetrà seguir amb les obres de la quarta planta, que ja s'estan executant, i en la projecció de l'ampliació a la cinquena planta", ha explicat Tomàs, tot remarcant la voluntat de continuar la renovació tecnològica amb la substitució de la sala de rajos.


Per: ACN

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info