SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'empresa pública Amposta Serveis Municipals aprova un pressupost per al 2022 de més d'un milió d'euros

L’empresa de gestió de serveis municipals tanca el segon any complet d’activitat amb una plantilla de 53 persones i és la responsable de serveis de neteja de diferents espais municipals i gestió del personal del Centre de Tecnificació Esportiva

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, economia, pressupostos

22/12/2021

L’empresa pública Amposta Serveis Municipals aprova un pressupost per al 2022 de més d’un milió d’euros | Amposta.info


El consell d'administració de l'empresa pública Amposta Serveis Municipals (Amsermu) va aprovar, dilluns al matí, el pressupost per al 2022, de més d'un milió d'euros.Constituïda al juny de 2019, els comptes de l'any vinent suposen més del triple del pressupost inicial de l'empresa pública, que va ser de 300.000 euros. Actualment, Amsermu compta amb una plantilla de 53 persones –va començar amb menys de deu- per prestar els serveis de neteja de diferents espais municipals i la gestió del personal del Centre de Tecnificació Esportiva. També es va prestar, durant l'estiu, el servei de vigilància de la platja de l'Eucaliptus amb la contractació de quatre agents ambientals durant el període de juny a agost.

Per aquest exercici 2022 està previst continuar amb els serveis de neteja de les diverses instal·lacions municipals i la gestió del personal del Centre de Tecnificació esportiva. També la gestió del servei de vigilància i d'ús de la platja de l'Eucaliptus.

L'alcalde d'Amposta i president del consell d'administració d'Amsermu, Adam Tomàs, valora molt positivament aquest resultats econòmics de l'empresa pública que, "només dos anys i mig després de la seva posada en funcionament demostren allò que ja vam dir en el moment de la seua creació: que l'empresa pública és una bona eina de gestió de molts serveis municipals". "En només dos anys de vida, ja hem incorporat el servei de neteja d'edificis municipals, la gestió del personal del Centre de Tecnificació, estem negociant per incorporar el personal de la piscina i gimnàs i prestar aquest servei també a través de l'empresa pública", diu l'alcalde, "i estem convençuts que també serà una bona eina per prestar un millor servei de neteja i jardineria quan finalitzi aquest contracte".


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info