Eports Ample de Banda i Internet

L'empresa ampostina Estellé Parquet llança el projecte «Plantem Junts» per reforestar els boscos

Fins al moment s’han plantat 157 arbres que han permès compensar 60,7 tones de CO2

etiquetes   natura, medi ambient, amposta

22/1/2020

L’empresa ampostina Estellé Parquet llança el projecte «Plantem Junts» per reforestar els boscos | Amposta.info


El passat mes de desembre l'empresa Estellé Parquet, amb seu a Amposta, va engegar «Plantem Junts», un projecte amb l'objectiu de reforestar boscos al voltant del món. L'empresa és conscient que l'escalfament global està fent estralls en el món i cada vegada hi ha menys temps per revertir-ho. Fins al moment s'han plantat 157 arbres que han permès compensar 60,7 tones de CO2.

Amb aquest projecte es busca que tant els clients com la mateixa empresa contribueixin d'una manera significativa a millorar el medi ambient, i a la mateixa temps, es faci consciència de la importància que tenen els boscos en el planeta. La dinàmica de «Plantem Junts» consisteix en la plantació d'un arbre mitjançant la plataforma de Tree Nation. Aquesta organització compta amb el suport de grans marques com Danone, Unilever, Google, entre d'altres.

En aquesta fase, el projecte triat per reforestar va ser «Bore Kenya», que des del 2007 han treballat amb grangers locals kenyans per trobar la manera d'ajudar-los a fer créixer nous cultius alimentaris que redueixin l'estrès dels seus boscos.

Estellé Parquet creu que els arbres formen part essencial per a la supervivència dels animals i els éssers humans, i per tant cal cuidar-los. Un sol arbre pot compensar fins a 250 kg de CO2 al llarg de la seva vida, segons Tree Nation.Agenda Amposta


L'organització benèfica de conservació WWF estima que perdem al voltant de 27 camps de futbol per valor de bosc cada minut al voltant de el món. La desforestació és responsable del 17% de les emissions de CO2 i originen una pol·lució desmesurada, l'extinció d'espècies, inundacions, desertificació, escassetat de menjar, pobresa i migracions.

Aquest projecte s'integra a la Memòria de Responsabilitat Social que ja té Estellé Parquet des de fa alguns anys i, a la vegada està alineada amb el tretzè Objectiu de Desenvolupament Social ''Acció pel clima'', que forma part dels 10 ODS a complir per l'empresa dels 17 que marca l'ONU. Per a Estellé Parquet les empreses no poden prosperar, si no fan també les persones i el planeta.

Estellé Parquet es va fundar el 2001 i és una empresa dedicada al revestiment de fusta amb seu a Amposta i franquícies a Barcelona. Aquell mateix any es va convertir en la primera botiga en línia de parquet a través de la seva marca mundoparquet.com. Ha aconseguit consolidar-se com una de les empreses de parquet més reconegudes de país i treballa amb clients com PortAventura, SOHO House, Hotels Center, entre d'altres.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info