SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El primer equip del Club Futbol Amposta comença la pre temporada 2017/18

Serà aquest diumenge 6 d’agost al camp del Benicarló

1/8/2017

El primer equip del Club Futbol Amposta comença la pre temporada 2017/18 | Amposta.info El cos tècnic del Club Futbol Amposta per a la temporada 2017/18


El primer equip del Club Futbol Amposta comença la pre temporada 2017/18 | Amposta.infoAquest passat divendres 28 de juliol la plantilla del primer equip del CF Amposta va realitzar la primera sessió preparatòria de cara a la nova temporada 2017-2018. Amb Albert Bel com entrenador i màxim responsable del cos tècnic, assistit per Santi Forastero com a segon entrenador, Joan Vizcarro com a preparador físic, Pau Rovira com a preparador de porters i Josep David Fornós com a delegat.

El primer partit de pretemporada serà el diumenge dia 6 d'agost al camp del Benicarló.

Per altra part, el dimecres 26 de juliol, el CF Amposta i Cristian Teruel, més conegut futbolisticament com a VIERI, arribaven a un acord per a formar part de la plantilla del primer equip del club ampostí Club. Vieri arriba procedent de la UE Valls, on la temporada passada va aconseguir l'ascens a la Primera Catalana. Migcampista amb experiència, amb arribada i gol, que donarà encara més qualitat a la plantilla del CF Amposta.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info