VAG 2021

El paper de les dones durant la Guerra Civil centrarÓ la commemoraciˇ del Dia Internacional de la Dona a Amposta

A mÚs dĺuna conferŔncia i una exposiciˇ que mostra el paper de les dones durant la Guerra Civil, tambÚ sĺha organitzat una composiciˇ poeticomusical a la Biblioteca, una xerrada sobre la desigualtat de gŔnere al Museu i lĺespectacle de dansa E.V.A. que tindrÓ lloc dissabte a lĺauditori de la Fila

6/3/2017

El paper de les dones durant la Guerra Civil centrarÓ la commemoraciˇ del Dia Internacional de la Dona a Amposta | Amposta.infoEl paper de les dones durant el perÝode de la Guerra Civil protagonitzarÓ l’acte central de la commemoraciˇ del Dia Internacional de la Dona a Amposta. I Ús que divendres 10 de marš, la historiadora i escriptora Assumpta MontellÓ impartirÓ una conferŔncia sobre aquest tema al Museu de les Terres de l’Ebre, com a part de l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament d’Amposta i el Consell Comarcal del MontsiÓ. Aquest tema tambÚ protagonitza l’exposiciˇ ’La lluita per l’oportunitat de viure. Les dones durant la segona Rep˙blica, la guerra, el franquisme i la construcciˇ de la democrÓcia’, que es pot veure des de dimarts 7 de marš i fins divendres 10 al vestÝbul del Museu de les Terres de l’Ebre.

Aquests, per˛, no seran els ˙nics actes que tindran lloc a la capital del MontsiÓ durant aquesta setmana per commemorar el Dia Internacional de la Dona. L’escriptora Montserrat Roig serÓ protagonista d’una composiciˇ poeticomusical de Jaume Calatayud i Vicente Monera. SerÓ el dimecres 8 de marš a les 19h. a la Biblioteca SebastiÓ J. Arbˇ. L’acte l’organitza l’Órea d’adults de la Biblioteca i la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta. 

L’endemÓ, el dijous 9, a les 19.30 h. al Museu de les Terres de l’Ebre, hi haurÓ una de les xerrades dins del cicle ’Trencant mites sobre la desigualtat de gŔnere a l’Europa del segle XXI’. SerÓ a cÓrrec de la professora de Dret Civil de la URV, la Dra. Ana GimÚnez, que impartirÓ ’T’agrada conduir? A les dones tambÚ. Analitzem la publicitat sexista’. L’organitzen la URV Campus Extens Antena del Coneixement, Museu de les Terres de l’Ebre, Consell comarcal del MontsiÓ i Ajuntament d’Amposta.

L’˙ltim dels actes que s’inclouen Ús l’espectacle de dansa E.V.A. Enamorada Venerada Atrapada, dissabte 11 de marš (amb dos passis, un a les 19 h i l’altre a les 21 h) a l’auditori de la Uniˇ Filharm˛nica. Aquest espectacle estÓ inclˇs dins Amposta Teatre i Dansa, organitzat per la regidoria d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament.


restaurants d’Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info