Eports Ample de Banda i Internet

El nou Inspector de la Policia Local d'Amposta es presenta a la ciutadania i entitats ampostines

Un acte on Josep Massana va explicar les línies que seguirà la Policia Local d’Amposta

14/6/2017

El nou Inspector de la Policia Local d’Amposta es presenta a la ciutadania i entitats ampostines | Amposta.info El nou inspector en cap de la Policia Local d’Amposta durant el seu parlament


El dimarts 13 de juny es va realitzar la presentació del nou Inspector en Cap de la Policia Local d’Amposta, Josep Massana al Casal d'Amposta. Un acte on va assistir l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, així com diferents cossos policials com la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra o els Bombers de la Generalitat. L’acte també va comptar amb la presència de diferents autoritats territorials, com Joan Juan Aixa, Director dels Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre.

A més la presentació va servir perquè la ciutadania i diferents associacions i entitats del poble poguessin conèixer de primera mà el que serà nou Inspector en Cap de la Policia Local d’Amposta.

El cos de la Policia Local està format actualment per un total de 34 membres i el nou Cap, Josep Massana, prové dels Mossos d’Esquadra, on durant 19 anys va estar exercint com a sergent a l’àrea policial de les Terres de l’Ebre. Massana ha estat elegit entre diferents candidats.

L’alcalde Adam Tomàs i el Regidor de Governació, Miquel Subirats, van recalcar la seva aposta per una policia de proximitat, i el mateix Subirats indicava que "volem que la Policia tingui un paper més corrector que sancionador". Massana va demanar la col·laboració dels ciutadans, les entitats i les associacions del municipi per fer d’Amposta una ciutat amb un model policial de proximitat i evitar les conductes incíviques però sempre intentant fer campanyes informatives.


El nou Inspector de la Policia Local d’Amposta es presenta a la ciutadania i entitats ampostines | Amposta.info Agents de la Policia Local amb l’alcalde d’Amposta i el regidor de Governaciórestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info