Eports Ample de Banda i Internet

El Museu de les Terres de l’Ebre instal·la leds en totes les sales d'exposició

La instal·lació s’ha fet entre les últimes setmanes de l’any i les primeres setmanes del 2017 i suposarà un estalvi energètic del 75%

1/3/2017

El Museu de les Terres de l’Ebre instal·la leds en totes les sales d’exposició | Amposta.infoEl Museu de les Terres de l'Ebre ha dut a terme la substitució per leds de les làmpades, bombetes i fluorescents que hi havia instal·lades a les sales d'exposicions permanent Les Terres de l'Ebre: de la prehistòria a l'edat mitjana i L'Ebre: camí d'aigua i temporals de la seva seu a Amposta. Aquesta actuació, aprovada per la Junta del Consorci del Museu durant l'any 2016, s'ha executat entre les últimes setmanes de l'any i les primeres setmanes del 2017.

Aquesta actuació, prevista en les recomanacions de l'Auditoria energètica elaborada l'any 2011 per l'empesa EFIENER per al Museu, representarà un estalvi energètic del 75% en relació al consum que comportava fins ara la ilEluminació de les sales d'exposició del centre. En les properes setmanes es realitzarà la substitució dels fluorescents del Bloc d'oficines i les sales de reserva, restant per més endavant el canvi a leds de la ilEluminació del vestíbul.


Font: museuterresebre.cat


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info