CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

El Museu acull la primera de les xerrades del cicle sobre la desigualtat de gènere

Va ser aquest passat dijous. La xerrada “T’agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista” va anar a càrrec de la Dra. Ana Giménez, professora de dret civil de la URV

13/3/2017

El Museu acull la primera de les xerrades del cicle sobre la desigualtat de gènere | Amposta.info La xerrada “T'agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista” va anar a càrrec de la Dra. Ana Giménez

El passat dijous dia 9 de març, a la sala d'actes de les Terres de l’Ebre es va fer la primera xerrada del cicle "Trencant mites sobre desigualtat de gènere a l’Europa del segle XXI", que està impulsat l’Antena de Coneixement de la URV a Amposta, amb la col·laboració del Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta i el Consell Comarcal del Montsià.

L’objectiu del cicle és el d’aprofundir en la comprensió de les desigualtats de gènere en àmbits com la publicitat, la conciliació de la vida laboral i personal, la pobresa, etc. La mirada és una mirada acadèmica, però vinculada a la realitat social, a la què vol criticar des d’una perspectiva de gènere, visibilitzant totes aquelles discriminacions per raó de sexe que continúen existint en una societat aparentment democràtica i igualitària.

La xerrada anomenada “T'agrada conduir? A les dones també. Analitzem la publicitat sexista” va anar a càrrec de la Dra. Ana Giménez, professora de dret civil de la URV.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info