CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD. Aposta per la teva salut visual. 2x1 en ulleres

El Gimnàs municipal s'afegeix a la presentació mundial de la nova coreografia de BodyPump

El pròxim dissabte 14 de gener es farà la presentació mundial de la nova coreografia del programa BodyPump, la número 100 d’aquesta modalitat esportiva. Milers de clubs i gimnasos de tot el món presentaran la coreografia el mateix dia, entre els quals es troba el Gimnàs Municipal d’Amposta.

3/1/2017

El Gimnàs municipal s’afegeix a la presentació mundial de la nova coreografia de BodyPump | Amposta.infoEl pròxim dissabte 14 de gener es farà la presentació mundial de la nova coreografia del programa BodyPump, la número 100 d'aquesta modalitat esportiva. Milers de clubs i gimnasos de tot el món presentaran la coreografia el mateix dia, entre els quals es troba el Gimnàs Municipal d'Amposta.

Hi haurà dos sessions de BodyPump, a les que caldrà inscripció prèvia. Les inscripcions s'han de fer a la recepció de la Piscina Municipal. 


Què és el BodyPump?

El BodyPump és un programa grupal d'entrenament basat en l'aixecament de pesos, creat fa més de 25 anys per Phillip Mills i està distribuït internacionalment per Les Mills International. El programa està disponible a més de 100 països i s'imparteix a 17.500 clubs esportius i gimnasos de tot el món.

Les sessions de BodyPump tenen una durada de 60 minuts. Comença amb una cançó o "track" per a escalfar i continua amb vuit tracks més que se centren en un grup muscular diferent. Per a acabar la classe, un desè track de relaxació i estiraments. Tot i això, hi ha altres formats de BodyPump, amb sessions més curtes, de 45 i 30 minuts, en les quals s'ometen alguns grups musculars.

Les classes es fan utilitzant discos de pes variable, una barra i un banc aeròbic. Els participants ajusten el pes segons l'exercici que facin i als objectius que s'han marcat. Els principals grups musculars es treballen de forma individual amb exercicis com l'esquats, l'aixecament i el pes mort.

L'objectiu del BodyPump està dirigit a enfortir i definir l'estructura muscular a través de múltiples repeticions, a més, permet millorar la coordinació, ajuda a protegir els ossos i les articulacions de possibles lesions i millora la condició física en general.EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info