SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El Col·legi Soriano-Montagut renova menjador i aula de Psicomotricitat

Les obres han servit per renovar algunes de els instal·lacions del centre

20/2/2018

El Col·legi Soriano-Montagut renova menjador i aula de Psicomotricitat | Amposta.info Les obres han servit per renovar algunes de els instal·lacions del centre


Els alumnes del Col·legi Soriano-Montagut disposen, des d'aquest curs escolar, d'un nou menjador i d'una renovada aula de psicomotricitat. Són dos de les actuacions que l'Ajuntament d'Amposta, titular de l'equipament, i el departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, han realitzat de forma coordinada aquests darrers mesos a l'escola.

Les obres inclouen, també, l'enderrocament d'unes aules molt antigues, l'habilitació d'un petit aparcament per als mestres i d'un nou pati a l'espai on hi havia aquestes aules, el canvi de sostre a l'aula de psicomotricitat i la retirada de tot el fibrociment d'aquests espais. També s'ha habilitat i equipat el menjador i la cuina.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, destaca “la col·laboració entre Ajuntament i departament” a l'hora de planificar les actuacions que eren necessàries i executar-les. “Va ser fàcil trobar l'encaix”, ha assenyalat, tot afegint que “la col·laboració sempre porta a l'èxit”.

Aquest dimarts al matí, l'alcalde, acompanyat de la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí, la directora de serveis territorials d'Ensenyament, Manolita Cid, la directora del Col·legi, Mari Carmen Selma, membres de l'equip directiu del centre i de l'Associació de Mares i Pares han visitat les renovades instal·lacions. El menjador del Col·legi Soriano-Montagut dóna servei, de mitjana, a més d'una setantena d'alumnes cada dia. El servei es fa a través d'un càtering.


El Col·legi Soriano-Montagut renova menjador i aula de Psicomotricitat | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info