SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Ebre, Música & Patrimoni 2023: Uncanny Fire de Monika Ríckic al Museu de les Terres de l’Ebre

Es tracta d’una activitat gratuïta per a la qual no es requereix inscripció prèvia

etiquetes   noticies, cultura, museu terres ebre, amposta

31/8/2023

Ebre, Música & Patrimoni 2023: Uncanny Fire de Monika Ríckic al Museu de les Terres de l’Ebre | Amposta.info


El Museu de les Terres de l'Ebre presenta aquest dissabte, 2 de setembre, a les 18.00 h, “Uncanny Fire”, projecte creat per Mónika Rikić (Premi Nacional de Cultura de Catalunya (CoNCA), 2021), el qual s’integra com una de les 9 experiències acústiques que formen part del cicle d'activitats Ebre, Música & Patrimoni 2023: Acústica i noves tecnologies.

Aquesta experiència digital es vincula al desenvolupament i la influència de les innovacions tecnològiques, succeïdes en les darreries del segle XX fins a l'actualitat, que en aquest cas es tracta des del vessant emocional d’una intel·ligència artificial (IA).

Així doncs, l’obra es materialitza a través d’un videojoc web, és a dir un metavers transitable en 8bits, que constitueix un espai experimental hipervinculat des del qual es pot navegar per la ment d’una màquina conscient amb crisi existencial, gràcies als dispositius multimèdia, que estaran a la disposició dels usuaris presencials, alhora que també es podrà accedir des dels telèfons mòbils. A més,l’autora dinamitzarà sincrònicament el funcionament del videojoc, explicarà les curiositats de la peça i respondrà les preguntes dels visitants i de les visitants.

Es tracta d'una activitat gratuïta per a la qual no es requereix inscripció prèvia.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info