Eports Ample de Banda i Internet

El documental sobre el Pare Jony, el programa més vist ahir en la seva franja horària a Catalunya

El Sense Ficció va enregistrar un 13,6% de quota de pantalla i 358.000 espectadors

etiquetes   societat, amposta

8/1/2020

El documental sobre el Pare Jony, el programa més vist ahir en la seva franja horària a Catalunya | Amposta.info


El documental J. Pau, Jesús i Rock & Roll, emés ahir dimarts al Sense Ficció de TV3, fou el programa més vist en la seva franja horària a Catalunya, amb un 13,6% de quota de pantalla i 358.000 espectadors.

J. Pau, Jesús i Rock & Roll és el retrat dels 7 anys del projecte musical de l'ampostí Joan Antoni Reverté ("Pare Jony"), un capellà que va creure que podia comunicar el missatge cristià mitjançant el heavy i el rap. El documental explora la seva vida hiperactiva i infatigable: missioner a l’Àfrica, figura mediàtica, compromesa socialment, creador de l’ONG "Provocant la pau", renovadora, i també temuda pels sector més immobilistes de l’església. L’any 2012, després d’una missa rockera a Tortosa es va retirar a iniciar un procés personal de reflexió i estudi.

El documental és una producció de Films Nòmades GS, SL en coproducció amb Televisió de Catalunya, amb el suport de Diputació de Tarragona, l’Ajuntament d’Amposta, l’Ajuntament de Tortosa, l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, l’Ajuntament de Deltebre, el Consell Comarcal del Montsià i l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre.


Per: Redacció

Foto: Facebook Padre Jony Oficial


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info