SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Els doctors Maria José Rallo i José Antonio Saa, Premi Amposta 2020

Saa, director mèdic de l’Hospital Comarcal d’Amposta fins a principis de 2021, i Maria José Rallo, directora de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, van estar al capdavant de dos centres hospitalaris de referència durant la gestió de la pandèmia

etiquetes   noticies, ciutat, premi amposta, comunicacio, amposta

31/8/2021

Els doctors Maria José Rallo i José Antonio Saa, Premi Amposta 2020  | Amposta.info


El doctor José Antonio Saa i la doctora Maria José Rallo han estat reconeguts ex aequo amb el Premi Amposta 2020. El jurat, integrat pels mitjans de comunicació amb presència física a la capital del Montsià, els reconeixen així la seva tasca al capdavant de l'Hospital Comarcal d'Amposta, en el cas del doctor Saa, i de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, en el cas de la doctora Rallo, durant la pandèmia de la Covid-19 el 2020. Un reconeixement que el jurat del Premi Amposta vol fer extensiu a tot el personal sanitari que ha estat a primera línia durant la gestió de la pandèmia.

Llicenciada en Medicina i cirurgia el 1991 i amb l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària des de 1997, Maria José Rallo és directora de l'Hospital de Tortosa des de l'1 de desembre de 2018, quan tamé va assumir la direcció mèdica d'aquest hospital. Abans, havia sigut cap del Servei d'Urgències. La seva experiència assistencial també l'ha fet conèixer en primera persona l'Atenció Primària a les Terres de l'Ebre, com a resident i metgessa especialista, i també la resta de proveïdors sanitaris del territori, com ara els hospitals de Móra d'Ebre, Amposta i SEM. Durant la gestió de la pandèmia, ha sigut una de les cares visibles en les rodes de premsa realitzades per la gerència territorial de Salut a les Terres de l'Ebre.

Pel que fa a José Antonio Saa, jubilat des del gener de 2021, ha estat al capdavant de l'Hospital Comarcal d'Amposta els darrers vint anys com a director mèdic, fent possible la transformació que ha experimentat el centre hospitalari d'Amposta durant aquestes dues dècades. Saa també va estar al cap davant de l'Hospital en el moment de l'esclat de la pandèmia i quan aquest es va preparar per a poder donar resposta a l'increment de positius.

"La decisió del jurat del Premi Amposta de donar aquest reconeixement en ex aequo a dos ampostins amb una llarga trajectòria al sector sanitari en aquest moment és també una manera de reconèixer l'esforç que ha fet tot el personal del sector sanitari en un dels pitjors moments de la història recent", assenyala l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs.

L'acte d'entrega serà el proper dissabte 18 de setembre a les 20h. a l'auditori de la Unió Filharmònica. Per assistir, cal reservar plaça emplenant el següent formulari: Formulari d'inscripció a l'acte d'entrega del Premi Amposta 2021


Font: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info