CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

La directoria general de Serveis Socials de Catalunya visita el Consell Comarcal del Montsià

S’ha reunit per copsar les necessitats de les treballadores de Serveis Socials Bàsics

etiquetes   noticies, comarca, montsia, amposta

24/2/2021

La directoria general de Serveis Socials de Catalunya visita el Consell Comarcal del Montsià | Amposta.info


La directora General de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Benedí, s'ha reunit al Consell Comarcal del Montsià per copsar les necessitats de les treballadores de Serveis Socials Bàsics. A la sessió hi ha assistit el director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Marius Pont, el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, la consellera de l'Àrea de Serveis Socials del Consell, Araceli Villalbí, i la coordinadora de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Montsià.

Durant la trobada s'ha parlat del nou Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya, que posa el focus en les professionals de la xarxa. Hi haurà més formació, noves eines de treball, nous sistemes d’informació, recerca, informació compartida, eines comunes de cribratge i protocols compartits. Benedí ha destacat que des del Departament són conscients que l'equip que atén en primera persona és la pedra base de la piràmide, que els rols evolucionen i que per tant, es necessiten nous instruments adaptats.

Durant l'acte Benedí també ha signat el llibre d'honor de l'ens com a primera directora General de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya que visita el Consell Comarcal del Montsià.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info