EbreActiu, revista d´oci actiu

La Diputació de Tarragona atorga més de 29.000 euros en subvencions de Salut Pública i residus a l'Ajuntament d'Amposta

S’ha subvencionat part de la contractació d’agents ambientals per a les platges l’estiu del 2021, dels tractaments de mosquit i mosca negra del 2021, de la campanya més orgànica més resta i d’una campanya de recollida selectiva dirigida al sector turístic que s’implantarà enguany

etiquetes   noticies, amposta, ciutat

25/1/2022

La Diputació de Tarragona atorga més de 29.000 euros en subvencions de Salut Pública i residus a l’Ajuntament d’Amposta | Amposta.info


La Diputació de Tarragona ha atorgat un total de 29.378 euros a l'Ajuntament d'Amposta en diferents subvencions destinades a actuacions en el medi ambient, la transició energètica i la salut pública.

Es tracta, en concret, de les subvencions de Salut Pública per generar entorns més resilients, segurs i saludables, on s'han atorgat dos línies. La primera, la línia d'agents cívics, a través de la qual s'han concedit 5.214.00 euros per a la contractació dels agents ambientals que van fer el control de platges l'estiu passat. La segona, en la línia de Protecció de la salut pública, a través de la qual s'han aconseguit 14.482 euros per als tractaments de mosquit i mosca negra de l'any 2021.

La Diputació també ha atorgat 9.682 euros dins les seves subvencions per a la transició energètica i acció climàtica, en la línia de residus, per a finançar la campanya +orgànica-resta duta a terme durant el 2021 i per a realitzar una campanya de foment de la recollida selectiva entre el sector turístic aquest 2022.

"Com sempre hem dit, és una prioritat de totes les àrees de l'Ajuntament, d'optar a totes aquelles subvencions d'administracions superiors que ens permetin aconseguir més recursos per a la ciutadania", assenyala l'alcalde, Adam Tomàs, "i aquestes tres són una mostra d'aquesta feina".


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info