SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Detingut per sostreure un mòbil a un establiment de telefonia d'Amposta valorat en prop de 1.300 €

Treballadors de l’establiment es van donar compte de la sostracció i van alertar ràpidament a una patrulla de la Policia Local que es trobava a les proximitats

etiquetes   noticies, ciutat, seguretat, policia local, amposta

24/2/2022

Detingut per sostreure un mòbil a un establiment de telefonia d’Amposta valorat en prop de 1.300 € | Amposta.info Fredeluga cuablanca en vol. Foto: David Bigas


Efectius de la Policia Local d'Amposta van detenir aquest passat dimarts al matí un home de 33 anys i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de furt. El detingut, juntament amb dues persones més que van col·laborar en la sostracció, van accedir a l’interior d’un establiment de telefonia ubicada a l’Avda. de la Ràpita d’Amposta i després d’inutilitzar el sistema de seguretat del mostrador, van sostreure un terminal IPHONE 13 PRO MAX valorat en 1.259€.

Treballadors de l’establiment es van donar compte de la sostracció i van alertar ràpidament a una patrulla de la Policia Local que es trobava a les proximitats, iniciant-se una persecució que va finalitzar amb la detenció d’un dels autors dels fets.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info