SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Demà dissabte 22 d’octubre torna la setena edició del cicle OUT·SIDE als carrers d’Amposta

OUT·SIDE és un cicle de músiques inusuals que té lloc a centres d’art contemporani de Catalunya i que porta la música contemporània lluny dels seus espais convencionals

etiquetes   noticies, cultura, lo pati, amposta

21/10/2022

Demà dissabte 22 d’octubre torna la setena edició del cicle OUT·SIDE als carrers d’Amposta  | Amposta.info


Amposta és una de les seus de la setena edició cicle OUT·SIDE, un certamen que tindrà lloc demà dissabte 22 d'octubre a la capital del Montsià i que passarà també pel Santa Mònica de Barcelona i el centre d'Art Tecla Sala d'Hospitalet. A Amposta s'hi podrà veure una nova versió de la instal·lació Staring at the bin, de la compositora, saxofinista, actriu i artista visual Meriel Price, i del grup barceloní dedicat al repertori de nova creació FRAMES Percussion. L'obra —que es va estrenar a la Munich Biennale el 2016— adapta una selecció de peces de teatre musical per ser mostrades en espais públics que es podran veure en diversos punts de la capital del Montsià.

OUT·SIDE és un cicle de músiques inusuals que té lloc a centres d'art contemporani de Catalunya i que porta la música contemporània lluny dels seus espais convencionals. Lo Pati - Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, ja fa set anys que programa aquest cicle de música experimental i sensible als nous llenguatges contemporanis. L'edició d'enguany és la primera sota la direcció de Lluïsa Espigolé i Miquel Vich Vila. Tots dos músics prenen el relleu de Luis Codera Puzo, fundador de l'OUT·SIDE, al capdavant del cicle fins ara.

El cicle situa cinc propostes en els diversos centres d'art d'arreu del territori, on cada sala i les seves particularitats permetran transformar el concert en experiència, posant en contacte el món de l'avantguarda amb els diferents àmbits de la ciutadania, el món educatiu i el món de l'art. I és que cada proposta treballa noves maneres d'implicar la ciutadania en la música, com a oïents o com a participants, donant veu tant a formacions emergents, músics amateurs i públic especialitzat o no, així com a artistes consolidades del panorama nacional i internacional.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info