AMPOSTA FAS GOIG

El DeltaChamber Music recupera els músics internacionals i consolida els concerts individuals

El festival ampostí de música de cambra s’estén amb dos concerts a Alcanar i Tortosa

etiquetes   noticies, cultura, musica, amposta, deltachamber

5/5/2021

El DeltaChamber Music recupera els músics internacionals i consolida els concerts individuals | Amposta.info


El DeltaChamber Music Festival d’Amposta tornarà a convidar músics internacionals de trajectòries consolidades després de l’edició ’Parèntesi’ del 2020, marcada per la covid. La música de cambra tornarà amb 4 concerts "de format molt especial" que es programaran en dos actes, en dues nits consecutives. Després de l’èxit de l’any passat, també es faran una vintena de concerts individuals. Un músic toca per a un oient peces aleatòries segons els sentiments que li transmet. Per primera vegada, el DeltaChamber Music oferirà un concert a Alcanar, en el marc del projecte DeltaChamber Music Festival al Territori, i un concert a Tortosa que és Capital de la Cultura Catalana 2021.

Per quart any consecutiu, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre ha organitzat el Concurs d’Arquitectura Efímera, una "proposta singular" que combina la música de cambra amb intervencions efímeres. El projecte guanyador intervindrà l’espai dels concerts centrals del festival a Amposta. El DeltaChamber Music Festival s’ha consolidat, amb només quatre edicions, com el festival internacional de música de cambra de les Terres de l’Ebre, amb un programa de concerts d’altíssima qualitat que ha consolidat l’oferta artística i cultural del territori.

El festival l’impulsen els clarinetistes ampostins Laura Ruiz Ferreres, professora catedràtica de clarinet a Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Frankfurt am Main (Alemanya), i Pau Rodríguez Ruiz, director de l’escola i centre professional de Música de la Lira Ampostina. Hi col·laboren l’Ajuntament d’Amposta, la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura, l’Ajuntament de Tortosa, l’Ajuntament d'Alcanar i el Consell Comarcal del Montsià. Aviat es desvetllarà el programa, els músics participants i els espais de l’edició, que se celebrarà entre el 3 i el 8 d’agost.


Per: ACN

Foto: Deltachamber Festival


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info