AMPOSTA FAS GOIG

Debut de la Cobla Ciutat d'Amposta

El concert de presentació de la nova formació musical va ser un dels actes de celebració d’una atípica Diada Nacional de Catalunya

etiquetes   noticies, musica, ciutat, amposta

14/9/2020

Debut de la Cobla Ciutat d’Amposta | Amposta.info


Coincidint amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, la plaça Ramon Berenguer IV va acollir la presentació de la Cobla Ciutat d'Amposta. Integrada per músics de les dos societats musicals ampostines, La Lira i la Fila, i músics de pobles veïns, la nova cobla va ser l'encarregada d'oferir el tradicional concert sardanista de la celebració nacional, tot i que en aquesta ocasió i a causa de la pandèmia de la covid-19, el públic es va haver de conformar escoltant el concert asseguts i sense la possibilitat de ballar.

Tot i que la de divendres va ser la primera actuació a la ciutat, la Cobla ja va actuar el passat mes d'agost a Palamós i el dijous 10 de setembre va formar part dels actes de celebració de la Diada a l'Ampolla.

La propera actuació d'aquesta nova formació, la segona cobla ebrenca i que se suma a la gran oferta musical de la ciutat, serà el diumenge 18 d'octubre a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info