AMPOSTA FAS GOIG

Customize Rent, nou establiment comercial a Amposta

Un nou concepte de negoci, que permet llogar a curt termini productes que habitualment trobem a les nostres llars

etiquetes   noticies, comerç, amposta

8/9/2023

Customize Rent, nou establiment comercial a Amposta | Amposta.info


Aquest passat mes d'agost va obrir les portes un nou establiment comercial a la nostra ciutat. Customize Rent és un nou concepte de negoci que ofereix el lloguer a curt termini d'articles que habitualment trobem a les nostres llars. Al capdavant de la nova botiga hi trobem a la Marine Blaringhem i el Rémi Dubois, dos emprenedors francesos que han escollit Amposta per implantar aquest concepte de negoci, el primer d'aquest tipus a tot l'estat espanyol.

En moltes ocasions acabem adquirint un producte que després utilizem dos o tres cops i acaba desat sense donar-li cap ús i sense amortitzar el preu que n'hem pagat. Customize Rent ofereix la possibilitat de llogar un article (mínim un dia) i utilitzar-lo per a l'ocasió necessària, estalviant diners. També ens permet provar un producte assegurant-mos que és el que necessitem abans de comprar-lo, així com llogar material per a esdeveniments puntuals.

Articles de puericultura (cotxets, llitets, caminadors, joguines...,), petits electrodomèstics per a la cuina, productes per a la neteja de la llar (aspiradors, planxes..., ), per a fer activitats a l'exterior (barbacoes, piscines inflables, para-sols, taules de ping-pong, jocs ...) material de bricolatge (compressors, trepants...,), de jardineria (podadores, tallagespes, regadores...) i consoles i jocs. 

Més de 250 referències i de 400 productes que es poden llogar amb un dia com a mínim.D'aquesta manera, a més de l'estalvi econòmic, es potencia el consum responsable, evitant la sobreproducció i reduint l'impacte al medi ambient.

Customize Rent disposa de pàgina web on es poden llogar els articles online (https://customizerent.com) i també es pot fer presencialment visitant la botiga al carrer Amèrica, nº 1 d'Amposta. Podeu anar consultat les novetats a les xarxes socials Facebook i Instagram.


Customize Rent, nou establiment comercial a Amposta | Amposta.info La inauguració de la botiga va tindre lloc el passat dimarts 5 de setembre amb l'assistència de l'alcalde d'Amposta


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info